S-au împăcat Andra Voloș și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei? "M-am văzut cu el pentru că m-a sunat și am zis că..."

Publicat pe

După mai multe certuri și scandaluri, Andra Voloș și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-au întânit pentru a discuta despre cele întâmplate în relația lor și dacă mai merită să-și mai acorde o șansă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dragoste cu năbădăi, cam acestea ar fi cuvintele cheie atunci când vine vorba despre cuplul Andra Voloș și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei.

S-au despărțit, și-au transmis mai multe mesaje prin intermediul vloggurilor sau a prietenilor, Andra a povestit cât de greu i-a fost după depărțirea de Bogdan, luând în calcul la un moment dat că a vrut să se omoare. După o serie de întâmplări, demne de filme, cei doi s-au întâlnit pentru a lămuri aspectele legate de relația lor.

Citește și: Cum arăta Andra Voloș, de la Puterea Dragostei, înainte de operațiile estetice.Bisturiul a transformat-o radical!

În egală măsură, Andra a avut o discuție și cu Bia, cea care i-a consolat iubitul când trecea prin momente dificile.

„Eu m-am întâlnit cu ea. Am lămurit niște discuții și cam atât. Totul este ok, nu am nimic cu ea, ea nu are nimic cu mine. Eu am promis că nu voi vorbi foarte mult despre subiectul ăsta fiindcă vreau să se termine tot', a precizat Bia, dupa întâlnirea cu Andra Volos, conform cancan.ro.

Andra Voloș: „Cum ar fi ca după toată nebunia asta să mă duc să mă împac?”

Andra de la Puterea Dragostei a explicat că a lămurit lucrurile cu Bia și cu Bohdan și că nu le poartă pică celor doi.

Acum două-trei zile m-am văzut cu Bia doar ca să vorbim și să-mi arate ea mai multe chestii. Am întrebat ce s-a întâmplat cu poliția. Nu mai sunt supărată pe el și nici pe Bia. Nu mai vreau să vorbesc despre subiectul ăsta.

Citește și: Andra Voloș de la Puterea Dragostei spune adevărul despre despărțirea de Bogdan Mocanu:„Cred că trebuie să știți tot. Am vrut să mă omor'

S-au împăcat Andra Voloș și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei? "M-am văzut cu el pentru că m-a sunat și  am zis că..."S-au împăcat Andra Voloș și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei? "M-am văzut cu el pentru că m-a sunat și  am zis că..."

Am vorbit tot ce trebuia să-mi zică. Mi-a zis că voia să fie împăcat cu sufletul că a vorbit cu mine după atâta timp. Mi-a zis ofurile și viața merge înainte. M-am văzut cu el pentru că m-a sunat și am zis că după atâta timp. Nu ne-am împăcat. Cum ar fi ca după toată nebunia asta să mă duc să mă împac?' a povestit Andra Voloș de la Puterea Dragostei.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și:Hannelore și Bogdan de la „Insula Iubirii' s-au împăcat, la un an de la divorț

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter