Jude Law va deveni tată pentru a șasea oră. Soția actorului este însărcinată

Publicat pe

Încă un membru în familia celebrului actor. La 47 de ani, Jude Law va deveni tată pentru a șasea oară. Soția sa, Phillipa Coan în vârstă de 32 de ani, este însărcinată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Jude Law și Phillipa Coan așteaptă primul lor copil împreună. Actorul britanic mai are cinci copii din căsniciile anterioare. Cei doi au fost surprinși duminica trecută când mergeam la magazin, iar burtica de gravidă a lui Phillipa Coan se putea observa deja.

Cei doi au fost foarte grijulii în această perioadă, din cauza pandemiei cu noul coronavirus. Se pare că sarcina soției lui Jude Law este destul de avansată dacă ar fi să ne luăm după mărimea burticii.

Jude Law are șase copiii cu patru femei diferite

Actorul britanic are trei copii din căsătoria cu Sadie Frost. Cei doi au divorțat în anul 2003, din cauza infidelităților lui Jude Law. Deși nu mai este împreună cu Sadie, actorul a avut grijă de copiii pe care îi au împreună, Rafferty (23 de ani), Iris (19 ani) și Rudy (17 ani).

Jude Law va deveni tată pentru a șasea oră. Soția actorului este însărcinatăJude Law va deveni tată pentru a șasea oră. Soția actorului este însărcinată

Jude Law are o fetiță de 10 ani, Sophia, și cu fotomodelul Samantha Burke. După ce s-a despărțit de ultima iubită, actorul a întâlnit-o pe compozitoarea Catherine Harding cu care o fetiță, Ada, de 5 ani.

Citește și: Cum arată Iris, fiica actorului Jude Law, aflată la primul pictorial

FOTO: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter