Care este sufletul tău pereche în funcție de zodie

Publicat pe

Chiar dacă poate fi foarte greu de întâlnit, pentru fiecare dintre noi există undeva, sufletul pereche. Se spune că zodiile pot ajuta în găsirea partenerului ideal. Fiecare persoană are anumite trăsături în funcție de semnul zodiacal în care s-a născut, indiferent de mediul în care se dezvoltă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Astfel, în funcție de aceste caracteristici, relațiile de orice natură între unii nativi sunt aproape imposibile, iar altele funcționează fără să fie necesar vreun efort în acest sens, mai ales când este vorba despre relații amoroase. Iată care sunt partenerii ideali, din punct de vedere zodiacal.

Sufletul pereche pentru Berbec

Încăpățânați, activi și pasionali, nativii din zodia Berbec nu pot fi înțeleși cu ușurință de oricine. Dar, atuncu când își vor găși sufletul pereche, se vor simți în al nouălea cer pentru că își da seama că, în sfârșit, au întâlnit pe cineva care este pe aceeași lungime de undă cu ei.

Așadar, sufletul pereche al Berbecului este imprevizibilul Vărstător. Plin de imaginație și pasional, nativul din Vărsător îi va condimenta viața îi va fac să se simtă mai fericit ca oricând. Totodată, Berbecii mai sunt compatibili cu Săgetător, Gemeni și Leu.

Sufletul pereche pentru Taur

Taurul este un semn de Pământ, iar acest lucru îi face să se implice într-o relație decât dacă se simt în siguranță. Se va simți atras doar de persoanele responsabile și fidele. Prin urmare, sufletele pereche în funcție de nativii din zodia Taur se găsesc printre reprezentanții semnului astrologic al Fecioarei.

Odată ce au început o relație, Fecioara va avea un efect pozitiv asupra Taurului, care se va simți mai viu și mai sănătos ca niciodată. Pentru această zodie este importantă și atracția fizică în cuplu, astfel că este compatibilă cu nativii în: Scorpion, Rac, Capricorn, Fecioară și Pești.

Sufletul pereche pentru Gemeni

Nativii din Gemeni nu stau niciodată rău la capitolul socializare, astfel că nu se poate spune că nu au întâlnit o mulțime de persoane de sex opus. Cu toate acestea, ei își găsesc greu sufletul pereche.

Astfel, acești nativi au nevoie de parteneri la fel de distractivi și sociabili. Ei sunt compatibili cu zodiile: Săgetător, Leu, Balanță, Berbec și Vărsător. Dar, dintre toate aceste zodii cea mai mare compatibilitate cu Gemenii o are Balanța.

Sufletul pereche pentru Rac

Racii sunt persoane sentimentale și destul de nesiguri atunci când vine vorba de viața zi cu zi. Dar, alături de partenerul ideal, pot înflori din toate punctele de vedere, însă lângă unul nepotrivit își vor pierde poftă de viață.

Așadar, Racilor nu le este recomandat să nu piardă timpul într-o relație toxică. Partener ideal pentru Rac poate fi un nativ în: Scorpion, Taur, Pești și Fecioară, dar, în special nativii în zodia Pești.

Sufletul pereche pentru Leu

Leul nu duce lipsa niciodată de complimente și propuneri indecente, însă nu se lasă niciodată ușor. Nativul care se va ridica la așteptările trebuie să fie inteligent, spontan, simțul umorului și independent. Toate aceste calități sunt deținute de Săgetătos. Pe lângă Săgetător, Leul mai este compatibil cu Gemeni, Balanța și Berbecul.

Sufletul pereche pentru Fecioară

Nu oricine le poate menține interesul nativilor din Fecioara, având în vedere latura lor critică. Dorința de avea lângă ei o persoană care să completeze așteptările îi trage de multe ori înapoi.

Fecioarele combină calculul rece cu spontaneitatea, sunt înțelegătoare și au o minte ascuțită, observând cu ușurință până și cele mai mici detalii. Acești nativi caută parteneri prudenți și încrezători și sunt compatibili cu zodiile Scorpion, Capricorn, Rac și Taur, dar în mod special Taurul.

Sufletul pereche pentru Balanță

Balanțele sunt de obicei persoane foarte echilibrate, iar acest lucru le face să aibă nevoie de un partener care să le ofere armonie într-o relație.
Așadar, sufletul pereche potrivit pentru acești nativi nu pot fi găsite decât printre reprezentanții semnului zodiacal al Gemenilor, ultimele persoane din lume cu care s-ar putea implică într-un duel verbal.

Pe lângă Gemeni, Balanțele își pot găsi sufletul pereche printre nativii din zodiile Vărsător, Săgetător și Leu.

Sufletul pereche pentru Scorpion

Scorpionii sunt foarte pasionali, așa că au nevoie de cineva de la care au ce să învețe în viață și pe care se pot baza în momentele-cheie. Un reprezentant al zodiei Capricorn este ideal. În plus, monotonia nu va face parte din viață ta alături acest nativ. Pe lângă Capricorni, Scorpionii se înțeleg de minune cu Peștii, Fecioarele, și Racii.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Ce relație are actorul Marius Bodochi cu fiul lui

Citește și: Ce job a avut Dan Negru înainte de a lucra în televiziune

Sufletul pereche pentru Săgetător

Săgetătorii sunt persoane pretențioase în dragoste, însă există și pentru ei un suflet pereche în această lume, iar nativii în zodia Leu sunt ideali. Leilor le place să fie activi și adoră să stea în centrul atenției, iar acest lucru cel mai probabil, îl va face să nu observe că lângă el să sufletul lui pereche. Pe lângă Leu, Săgetătorii își mai pot găsi sufletul pereche printre nativii din zodiile Vărsător, Berbec și Balanță.

Sufletul pereche pentru Capricorn

Sufletul pereche al nativilor din Capricorn se găsește printre cei care s-au născut în zodia Scorpion. Scorpionii sunt atât de pasionali, încât le va da Capricornilor viața peste cap atunci când vor simți cele mai intense sentimente pe care le-au experimentat vreodată.

Sufletul pereche pentru Vărsător

Deși Vărsătorii sunt prin definiție persoane visătoare și independente, uneori ei au nevoie să fie aduși cu picioarele pe pământ. Berbecii sunt cu siguranță cei care vor face asta. Pasiunea și determinarea sunt punctele lor forte. Pe lângă nativii din Berbec, Vărsătorii mai sunt compatibili cu Balanțele, Gemenii și Săgetători.

Sufletul pereche pentru Pești

Peștii pot fi foarte greu de înțeles. Sunt sensibili și adesea par că au capul în nori. Acești oameni sunt creativi, vulnerabili și timizi. Ei au nevoie de o persoană stabilă și cu picioarele pe pământ, care îi va menține ancorați în cotidian.

Sufletul pereche al Peștilor se ascund printre nativii din zodia Rac. La fel de sensibili, ci doi își vor mângâia sufletul reciproc. Pe lângă Raci, Peștii mai sunt compatibili cu Scorpionii, Capricornii și Taurii.

Dacă vrei să-ți consolidezi relația, iată câteva intrebari pentru iubit, pe care i le poti adresa ca să-l cunoști mai bine

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter