Cătălin Crișan a dezvăluit de ce a albit încă din tinerețe. "Mai bine alb decât fără"

Publicat pe

Cătălin Crișan, unul dintre cei mai apreciați artiști ai generației de aur a muzicii ușoare românești este ușor de recunoscut nu numai pentru timbrul său special, ci și ca urmare a faptului că a albit destul de devreme. Artistul a mărturisit acum cărui fapt datorează încă de la douăzeci și ceva de ani o podoabă capilară pe care alții o au abia la senectute.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Crișan (53) are nu mai puțin de 33 de ani de carieră și peste 650 de piese în repertoriu, un adevărat record. Artistul care a devenit celebru cu piesele Vorbește marea și Dacă pleci, piese cunoscute și fredonate și de generațiile actuale, este cunoscut nu doar pentru vocea sa specială și timbrul cald, ci și pentru faptul că, încă de când s-a lansat, avea părul grizonant. Iar în scurt timp, podoaba sa capilară a devenit aproape albă. Recent însă, artistul a dezvăluit misterul.

Cătălin Crișan a dezvăluit de ce a albit încă din tinerețe. "Mai bine alb decât fără"Cătălin Crișan a dezvăluit de ce a albit încă din tinerețe. "Mai bine alb decât fără"

Cătălin Crișan a albit din tinerețe

De-a lungul timpului, Cătălin Crișan a rămas în atenția publicului chiar dacă în ultimii ani nu a mai fost la fel de prezent pe sticlă. Artistul a scos permanent piese noi și s-a reinventat, fiind un exemplu și în ceea ce privește ambiția, după ce a slăbit enorm într-o perioadă. Dieta pe care a ținut-o, una disociată, a ajuns chiar să-i poarte numele…

Singurul lucru care a rămas aproape neschimbat a fost părul său, care a albit încă din tinerețe. Artistul, care, de altfel, are și o piesă care se numește Am albit de dorul tău, a dezvăluit abia acum cărui fapt datorează această particularitate care l-a făcut întotdeauna să fie special. Iar după cum a mărturisit, acest fapt nu are nicio legătură cu… dorul.

Mama mea pe la douăzeci și cinci de ani era deja aproape albă la păr, așadar este ereditar. Mai bine alb decât fără… N-am fost niciodată complexat de acest lucru, dimpotrivă”, a povestit Cătălin Crișan pentru Playtech.

Citește și: Cum arată fiul lui Cătălin Crișan. Raris are 17 ani și își dorește să devină compozitor

Citește și: Ce fată frumoasă are Cătălin Crișan! La 20 de ani, Daria calcă pe urmele ambilor părinți: e artistă și studentă la Medicină!

Citește și: Elena Merișoreanu a fost externată după a avut COVID-19. Cum se simte artista acum

Citește și: A murit interpretul de muzică populară Petrică Moise, după ce s-a infectat cu COVID-19

Citește și: De ce a durat așa mult procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea: „Pentru că…'

Cum i s-a schimbat viața în pandemie

La fel ca toți ceilalți colegi ai săi de breaslă, Cătălin Crișan a fost afectat de pandemie, însă mărturisește că, după această perioadă dificilă, „și-a pus ordine în gânduri’, „a analizat greșelile’ și se pregătește să lanseze un dublu album cu melodii înregistrate din 1987 până acum. Mai mult, această perioadă dificilă i-a dat ocazia să-și reconsidere relațiile și să scape de persoanele indezirabile.

„În izolare, am realizat ceea ce nu am avut timp să fac foarte mult timp: mi-am pus ordine în gânduri, am analizat greșelile comise în ultimul timp, am făcut curățenie în telefon, ștergând numerele așa-zișilor prieteni, cei care nu m-au sunat cu anii… Mari mi-au fost uimirea și bucuria să constat că aşa am făcut rost de o memorie considerabilă la telefon.

În rest, mi-am refăcut studioul, am trebăluit prin curte, devenind expert în plantarea florilor, am citit mult, am jucat tenis des, am vizionat filmele pe care nu apucasem să le văd, am intrat în concursuri de șah online’, a mărturisit Cătălin Crișan la emisiunea „Rețeaua de idoli’ .

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter