Ți se face pielea de găină! Artiștii Operei din Brașov, aflați în izolare la domiciliu, au cântat separat, dar împreună, aria "Corul Robilor", de Giuseppe Verdi. VIDEO

Publicat pe

Artiștii Operei din Brașov, aflați acum în izolare la domiciliu pentru a limita răspândirea epidemiei COVID-19 în România, nu pot sta departe de publicul lor și au oferit un spectacol inedit. Aceștia au cântat separat, fiecare din casa lui, însă împreunpă, „Corul Robilor”, o arie simbolică pentru momentul actual, din opera Nabucco de Giuseppe Verdi.

„Nabucco' este o operă compusă de Giuseppe Verdi în 1841 pe un libret de Temistocle Solera. Premiera a avut loc la 'Teatro alla Scala din Milano', la 9 martie 1842.

Pentru a marca această perioadă în care milioane de oameni din întreaga lume sunt izolați la domiciliu, din dorința de a limita răspândirea epidemiei COVID-19, cauzată de noul coronavirus din China, artiștii Operei din Brașov au ales tocmai opera „Nabucco” pentru a o interpreta într-un stil unic.

Fiecare acasă la el, de pe canapea sau cu bebelușul în brațe, artiștii au cântat separat, dar totuși împreună, realizând un spectacol emoționant, dedicat tuturor celor care iubesc muzica și trec acum prin momente grele.

Citește și:

Imaginile care ne vor înduioșa pe toți! Mesajul tuturor copiilor din Italia: „Totul va fi bine”. Au pictat curcubeul pe pânză și au expus picturile la balcoane!

Bilanțul total al deceselor din Italia, 3.405, l-a depășit pe cel al Chinei. Peninsula a anunțat 427 de noi morți într-o singură zi

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter