Top 3 cele mai superficiale zodii din horoscop. Stai departe de ele!

Publicat pe

Top 3 cele mai superficiale zodii din horoscop. Cu siguranță ai fost trădat, cel puțin o dată, de un prieten apropiat la care nu te așteptai să facă așa ceva. Acum este timpul potrivit să afli care sunt cele mai superficiale zodii din horoscop. Dacă cunoști acești nativi, ar fi bine să stai cât mai departe de ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Pentru unele zodii, superficialitatea nu este un defect, ci mai degrabă o calitate pe care o prețuiesc și o scot în evidență într-un mod șarmant. Cu toate astea, cei din jurul lor trebuie să fie pregătiți să perceapă mesajele așa cum trebuie. Sinceritatea și respectarea unui cuvânt contează foarte mult, iar dacă vrei să ai pe cineva de încredere lângă tine, află mai întâi dacă sunt superficiale.

Top 3 cele mai superficiale zodii din horoscop. Săgetător

Săgetătorii sunt recunoscuți pentru firea lor luptătoarea, dar și pentru egoismul de care dau dovadă în anumite situații. Odată ce își ating un obiectiv, un săgetător va deveni din ce în ce mai egoist. Nativii din zodia Săgetător sunt ambițioși și de cele mai multe ori, ajung acolo unde își doresc.

Citește și: 3 zodii care se despart în aprilie.Vor fi total nefericite

Citește și: Cele 4 zodii norocoase în luna aprilie.Vor da lovitura

Citește și: O mașină s-a izbit în gardul Ambasadei Rusiei din București.Șoferul a murit carbonizat

Citește și: Laura Giurcanu, eliminată de la Survivor:”Sunt în șoc”

Capricorn

Nativii din zodia Capricorn, până îi cunoști, pot părea mai aroganți și supericiali. Capricornii sunt dificili și ajung cu greu să formeze o legătură cu un om, dar, când o fac, sunt precum un izvor de bunătate. Ei bine, până atunci, capricornii îți pot face viața un calvar și te vor trece prin toate 'focurile'.

Vărsător

Vărsătorii sunt dornici mereu să iasă în evidență, iar aceștia nativi vor alege întotdeauna să practice activități prestigioase. Atunci când își propune ceva nimic nu îi determină să renunțe, mai ales dacă cei care vor să îi convingă, sunt persoane pe care nu le suportă.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter