Un bărbat din Buzău, testat pozitiv pentru noul coronavirus, a infectat 19 rude. Doi copii de 1 an se află printre cei contaminați

Publicat pe

Un bărbat în vârstă de 41 de ani din Buzău a contractat noul coronavirus și l-a transmis altor 19 persoane din familie. Doi copii de 1 an se numără printre cei contaminați.

Bărbatul ar fi luat virusul de la un alt bolnav din Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa. Din păcate, și membrii familiei au luat virusul, inclusiv doi copii, rudele fiind transportate la spitale din Râmnicu Sărat şi Bucureşti.

Citește și: Iulia Vântur, despre lupta cu pandemia de coronavirus, din India: „Ne-am izolat complet, în mijlocul „junglei, nimeni nu intră, nimeni nu pleacă”. Cum arată o zi din viața ei, în plină carantină / INTERVIU

Bărbatul a fost confirmat cu COVID-19 duminică dimineața. El ajunsese la spital în cursul zilei de sâmbătă cu simptome specifice infectării cu noul coronavirus.

La scurt timp, rudele au fost și ele testate pozitiv pentru coronavirus.

Bărbatuș a contaminat familia, din pricina faptului că nu a ținut cont de măsurile de distanțare socială și s-a întâlnit frecvent cu aceștia, notează cancan.ro.

Citește și: Cum se protejează Cătălin Măruță de coronavirus, în platoul de filmare: 'Mă apropii doar de sunetistul care îmi montează lavaliera, nu avem de ales'. Ce măsuri de prevenție își ia când ajunge acasă, la copii / INTERVIU

Sursa foto: pixabay.com

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter