Un bebeluș s-a născut sub dărâmături, în Siria, după cutremurul devastator: "L-a protejat pe cel mic cu propriul trup". Mama bebelușului nu a supraviețuit

Publicat pe

Un bebeluș s-a născut sub dărâmături, în Siria, după cutremurul devastator. Cutremurul din Turcia a avut un impact teribil asupra mai multor regiuni, iar la acest moment sunt peste 5.000 de morți. Una dintre cele mai impresionante întâmplări, a fost când o femeie însărcinată din Alep, Siria, a dat naștere chiar sub dărâmături. Din nefericire, aceasta a murit înainte să-și vadă copilul, dar nou-născutul a supraviețuit, iar momentul în care micuțul este scos de sub dărâmături a ajuns viral pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Un bebeluș s-a născut sub dărâmături, în Siria, după cutremurul devastator. Povestea unui nou-născut adus pe lume de mama sa, sub dărâmăturile din Alep, Siria, după cutremurul dezastruos, a impresionat o lume întreagă. O femeie siriană a născut sub dărâmăturile unei clădiri prăbușite din regiunea Alep, în urma cutremurului devastator de luni, 6 fabruarie. Femeia nu a supreviețuit, din păcate, însă micuțul ei a fost salvat la timp de sub stratul de moloz. Un jurnalist a suprins momentul în care bebelușul este scos de sub dărâmături de către salvatori, iar imaginile au devenit virale pe social-media.

Un bebeluș s-a născut sub dărâmături, în Siria, după cutremurul devastator: "L-a protejat pe cel mic cu propriul trup". Mama bebelușului nu a supraviețuitUn bebeluș s-a născut sub dărâmături, în Siria, după cutremurul devastator: "L-a protejat pe cel mic cu propriul trup". Mama bebelușului nu a supraviețuit

Un bebeluș s-a născut sub dărâmături, în Siria, după cutremurul devastator

Cutremurul ce avut loc în Turcia, pe 6 februarie, a avut un efect devastator asupra altor 8 regiuni, printre care și Alep, Siria. O femeia însărcinată a fost prinsă sub dărâmături și, în mod cu totul surprinzător, a găsit puterea să dea naștere copilului ei, în condiții greu de imaginat. Mama a murit la scurt timp după ce i-a dat vviață micuțului, care a fost găsit la timp de salvatori și dus la spital.

Citește și: Cutremur de 7,8 grade pe scara Richter în Turcia și Siria. Peste 4900 de persoane au murit

Citește și: Unde trebuie să ne adăpostim în caz de cutremur: e bine sau nu să stai sub masă? Recomandările experților

Un jurnalist sirian a publicat pe Twitter un clip ce surprinde momentul în care un bărbat iese cu bebelușul salvat de sub mormanul de moloz și îl predă echipajelor de salvare. Potrivit acestuia, imaginile sunt filmate în Jindires, în guvernoratul Alep, la granița cu Turcia, una dintre zonele cele mai afectate de cutremurul care a ucis mii de oameni.

„Ea l-a protejat pe cel mic cu propriul trup, până în ultima clipă', notează portalul Al Balad.

Pestte 5.000 de morți în urma cutremurului din Turcia

Peste 5.000 de oameni au murit, în Turcia și Siria, în urma celor două cutremure devastatoare produse luni, la distanță de 9 ore unul de altul, în cele opt regiuni relativ apropiate. Cutremurul de magnitudine 7,8 produs în Turcia a fost urmat de cel puţin 100 de replici cu magnitudinea de 4,0 sau mai mare, a transmis Serviciul Geologic al Statelor Unite, citat de CNN.

Citește și: Reacția lui Alain Delon după ce s-a aflat că dorește să fie eutanasiat: „Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care…

Citește și: Ion Dichiseanu și soția sa au trăit clipe de groază, la Revoluția din 89: „Dichi a fost atins de gloanțe. S-a împiedicat

Eforturile savatorilor pe timpul nopții au fost împiedicate de condițiile potrivnice, cum ar fi temperaturile extrem de scăzute, zăpada și ploaia. Organizația Mondială a Sănătății a avertizat că numărul victimelor ar putea depăși 20.000, scrie The Guardian.
FOTO: Hepta

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter