Visarion Alexa, acuzat de încă două femei de agresiune sexuală: „De cel puțin 30 de ori am fost pipăite”. Ce le-a spus preotul procurorilor despre prima plângere penală împotriva sa

Publicat pe

Visarion Alexa, acuzat de încă două femei de agresiune sexuală. Alte două femei îl acuză pe Visarion Alexa de agresiune sexuală. După ce o enoriașă de 37 de ani a susținut că a fost hărțuită sexual în timpul spovedaniei, mai multe femei s-au hotărât să depună plângere la Poliție și au făcut mărturisiri despre incidentele care s-ar fi petrecut în ultimii ani. Acum, alte două enoriașe fac acuzații grave la adresa parohului. Iată declarațiile acestora!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Visarion Alexa, acuzat de încă două femei de agresiune sexuală. După mediatizarea primului caz de agresiune sexuală, mai multe femei au depus plângere la Poliție, reclamând abuzuri care s-ar fi petrecut în ultimii ani. Acum, alte două femei aduc acuzații grave la adresa preotului, dezvăluirile fiind făcute în cadrul emisiunii Acces Direct. Mai mult, una dintre presupusele victime a făcut publice conversațiile cu preotul Visarion Alexa, pentru a-și susține acuzațiile pe care i le aduce acestuia.

Visarion Alexa, acuzat de încă două femei de agresiune sexuală: „De cel puțin 30 de ori am fost pipăite'. Ce le-a spus preotul procurorilor despre prima plângere penală împotriva saVisarion Alexa, acuzat de încă două femei de agresiune sexuală: „De cel puțin 30 de ori am fost pipăite'. Ce le-a spus preotul procurorilor despre prima plângere penală împotriva sa

Alte două femei îl acuză pe Visarion Alexa de agresiune sexuală. Cele două presupuse victime au vorbit cu lux de amănunte despre situațiile neplăcute prin care ar fi fost nevoite să treacă.

Citește și: Cum arăta chilia preotului Visarion Alexa, unde ar fi agresat mai multe femei:”Era ticsită cu…”

Citește și: Se schimbă modul în care se face spovedania, după cazul Visarion Alexa

Citește și: Ce problemă de sănătate are Viorica de la Clejani:”Poate am noroc să nu ajung la operație”

Citește și: Ce s-a întâmplat cu certificatul de revoluționar al lui Alexandru Arșinel și cine a solicitat retragerea lui:'Până în ultima clipă a încasat acel ajutor' / EXCLUSIV

Visarion Alexa, acuzat de încă două femei de agresiune sexuală

Una dintre presupusele victime a mărturisit că, timp de două luni de zile, ar fi primit mai multe mesaje de la Visarion Alexa. Acesta a făcut publice conversațiile avute cu părintele, care pot fi citite în galeria foto a articolului.

„Sunt una dintre victime, una care a mai găsit resurse să lupte. Vă rog să publicați aceste mesaje ca să se vadă modul în care acționa părintele Visarion Alexa, că nu victima îi făcea avansuri. Două luni m-a asaltat cu mesaje ca acestea, două luni în care am căzut psihic cumplit. Am mers la biserică să vorbim, în urma insistențelor și m-a sărutat în colțul gurii, fără voia mea. Am înlemnit, m-am adunat și nu am mai călcat pe acolo. I-am arătat mesajele fostului purtător de cuvânt al Miropoliei, se întâmpla acum 5-6 ani, dar le-a ignorat. Vreau să spun că insista până victima ceda și nu invers. Mi-a luat mult timp să îmi revin', a mărturisit una dintre presupusele victime, potrivit spynews.ro.

„De cel puțin 30 de ori am fost pipăite'

Cea de-a doua presupusă victimă a mărturisit că preotul ar fi încercat să le convingă să nu ofere declarații referitoare la cele întâmplate. Mai mult, atât ea, cât și cealaltă enoriașă ar fi fost pipăite în repetate rânduri.

„Ne convingea să nu dăm declarații. O spunea preventiv, acum ne dăm seama și ne dădea câteo pildă, că așa zice Dumnezeu că e bine să fim buni și să facem ce ne dictează sufletul. De cel puțin 30 de ori am fost pipăite fiecare în parte. Părintelui îi plăceau sănii în formă de pară. Ne-am dus de fiecare dată la biserică și am sperat că o să se potolească', a spus o altă femeie, potrivit sursei citate.

Visarion Alexa și-a schimbat declarația cu privire la prima plângere penală

Potrivit informațiilor aflate din surse juridice, în cadrul emisiunii Acces Direct, se pare că preotul Visarion Alexa și-ar fi schimbat declarația cu privire la prima plângere penală împotriva sa. Acesta ar fi susținut că prima enoriașă care a reclamat agresiunea sexuală ar fi fost, de fapt, împinsă de la spate să facă plângere la Poliție.

Mai mult decât atât, preotul ar fi susținut că enoriașa și-a propus să-i păteze imaginea, lucru pe care l-ar fi sesizat încă de când a văzut-o pe aceasta în biserică. Acesta a recunoscut atingerile dintre el și enoriașă, însă ar fi declarat că nimic nu s-ar fi întâmplat fără acordul acesteia.

În urma unei percheziții, preotului i-au fost confiscate telefonul și calculatorul. În telefonul acestuia, s-ar fi descoperit o aplicație care șterge fiecare mesaj, la un minut după ce fusese trimis. Totodată, au fost găsite și imagini cu enoriașa care a mers la Poliție după agresiunea sexuală.

Sursa foto: Facebook & Captură video

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter