Zodii care au șanse mari să se împace cu fostul

Publicat pe

5 zodii au șanse mari să se împace cu fostul partener. Dacă ți-a trecut prin cap să te împaci cu fostul partener de viață, înseamnă că te afli pe această listă. Iată de ce trebuie să ții cont de data aceasta și cum poți avea o relație armonioasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rac – zodii care au șanse mari să se împace cu fostul

Se cunoaște deja faptul că nativii din zodia Rac se las duși de val atunci când iubesc. O fac din toată inima și tot timpul se lasă influențați de sentimentele puternice pe care le au. Ei bine, în momentul în care decid să facă o pauză sau chiar să se despartă de persoană iubită, racii se gândesc imediat la cum ar fi viața lor fără omul respectiv. Ba chiar mai mult, aceștia nu pot concepe faptul că partenerul dispare pur și simplu din viața lor.

Există șanse foarte mari să se împace cu fostul iubit/ă și sunt chiar dispuși să treacă și peste infidelitate.

Citește și: Care sunt cele mai geloase și posesive zodii

Citește și: Zodiile care se ceartă tot timpul, dar au o pasiune ieșită din comun

Citește și: Lună Plină în zodia Berbec pe 20 octombrie 2021

Citește și: Ce planetă guvernează fiecare zodie

Taur

Nativii din zodia Taur iubesc relațiile de lungă durată. Totuși, când se implică într-o relație se gândesc dinainte dacă merită sau nu să facă această mișcare, pentru că nu-și doresc să fie vorba doar de o aventură. Dacă ajung la despărțire, nativul din această zodie va avea tendința să se acuze doar pe el.

De asemenea, nativul Taur va face tot posibilul să se întoarcă înapoi la persoana iubită, întrucât îi placea stabilitatea.

Pești – zodii care au șanse mari să se împace cu fostul

Nu se vor lăsa influențați de lucrurile rele din viața lor și nu vor amesteca viața profesională cu viața personală. Cu zâmbetul pe buze mereu, nativii din zodia Pești vor încerca să flirteze cu un fost partener de viață, doar ca să vadă dacă mai există sentimente între ei. Nu se gândesc prea mult la consecințe, așa că acceptă imediat o împăcare cu un fost sau o fostă.

De cele mai multe ori, peștii au parte de dezamăgiri din această cauză.

Balanță

Nativii din această zodie iau o decizie extrem de greu, așa că le va fi și mai dificil în momentul în care vor fi nevoiți să se gândească la persoana iubită. De asemenea, sunt de părere că oamenii din jurul lor se pot schimba în bine și că pot renunța chiar la anumite aspecte toxice din viețile lor. În realitate, lucrurile arată cu totul altfel.

Însă, balanțele au tendința să le ofere o a doua șansă partenerilor de viață, chiar dacă sunt conștiente de faptul că tocmai ce au trecut printr-o ceartă destul de urâtă cu aceștia.

Fecioară – zodii care au șanse mari să se împace cu fostul

Nativii din zodia Fecioară au tendința să facă multe greșeli în relație, iar din această cauză vor avea mult de pierdut. De asemenea, sunt și destul de încăpățânați și își doresc să le iasă lucrurile doar așa cum vor ei. Sunt pregătiți chiar să revină la fosta iubire, doar pentru a vedea dacă nu cumva despărțirea s-a produs din cauza persoanei iubite, ci nu din cauza lor. Totodată, își doresc foarte tare să fie apreciați de persoana iubită și tânjesc după afecțiune.

sursă foto- Pixabay

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter