Zodii de femei care nu se căsătoresc din dragoste. Materialistele zodiacului

Publicat pe

Zodii de femei care nu se căsătoresc din dragoste. Cu toate că cele mai multe tinere visează la Făt-Frumos pe cal alb, sunt și unele doamne și domnișoare mult mai pragmatice, care, înainte de a fi interesate de aspectul fizic sau calitățile morale, privesc la grosimea portofelului… Iată care sunt aceste zodii!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Zodii de femei care nu se căsătoresc niciodată din dragoste. Chiar dacă, în majoritatea cazurilor, iubirea, respectiv chimia dintre parteneri, îi aduce împreună pe cei care se îndrăgostesc, iată că sunt și persoane care pun înaintea fericirii situația financiară… Și care, atunci când se termină rezervele, vor dispărea din relație fără prea multe remușcări. Iată care sunt zodiile care nu pun prea mare preț pe dragoste!

Zodii de femei care nu se căsătoresc din dragoste. Taur

Femeia Taur face parte, fără doar și poate dintre acele zodii de femei care se căsătoresc din interes. Iar asta deoarece este mult prea preocupată de propriul aspect fizic, iubește luxul și tot ce poate oferi un statut financiar de invidiat. Drept urmare, ea trebuie să aibă un partener cu stare materială, care să o poată plimba și răsfăța cu daruri scumpe… și, eventual, care să-i poată plăti operațiile estetice și tratamentele la salon. În general, bărbații cu bani sunt o pradă ușoară pentru femeile Taur, deoarece acestea nu se lasă până nu-și ating scopul.

Citește și: Horoscop sexual:Cu ce zodie te potrivești în pat

Citește și: Care sunt zodiile care se sacrifică pentru ceilalți

Citește și: 4 zodii care pot avea o relație la distanță

Citește și: Cum să seduci fiecare zodie

Leu

Nu degeaba se spune despre Leu că este stăpânul junglei… Guvernată de Venus, zeița iubirii și a hedonismului, Femeia Leu Femeile Leu adora în egală măsură banii, iar pentru ea este foarte important să aibă un statut financiar care să-i poată permite să trăiască pe picior mare. Drept urmare, printre primele lucruri de care este interesată la un bărbat este… statutul financiar. Dacă nu vă permiteți să scoateți o Leoaică în oraș, la localuri scumpe și să-i oferiți vacanțe și cadouri de lux, veți afla în curând că dragostea nu ține de foame!

Săgetător

Carismatică, fermecătoare, cu sex-appeal, femeia Săgetător face furori în rândul sexului opus. Chiar dacă uneori, în special în tinerețe, mai face și excepții, în general aceasta se îndrăgostește de cine trebuie, nu de cine se nimerește… Dat fiind că iubește luxul și plimbările peste hotare, aceasta va avea grijă să-și aleagă permanent parteneri potenți financiar, alături de care să vadă lumea și care să o răsfețe cu daruri scumpe. Și nu ezită să părăsească un partener mai slab dotat financiar pentru unul cu mai multă dare de mână.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter