Cum să seduci fiecare zodie

Publicat pe

Cum să seduci fiecare zodie. Arta seducției nu este o știință exactă, dar cert este că orice om se poate transforma într-un magician al iubirii atunci când este cuprins de pasiune. A cuceri pe cineva poate o fi o adevărată provocare, dar astrele îți oferă un ajutor de nădejde pentru a afla cum poți să seduci orice zodie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Astrele susțin că ceea ce funcționează pentru un semn zodiacal nu va funcționa pentru un altul. Metoda de seducție în funcție de stereotipuri este pentru cei care nu au imaginație și care nu doresc să își dezvolte creativitatea. FIecare semn zodiacal are propriile dorințe, iar dacă le afli nu poți da greș.

Cum să seduci fiecare zodie. Berbec

Nativii din zodia Berbec le place să fie ascultați. Aceștia au multe de spus și lucruri interesante. Sunt profesori foarte buni, iar când vei începe să descoperi că sunt foarte atrăgători poti începe să îi seduci. Aceștia vor vedea în tine o persoană plină de compasiune, iar în același timp vor începe și ei să fie interesați de persoana ta.

Citește și: 5 zodii care devin dificile atunci când iubesc

Citește și: 4 zodii care nu pot fi înșelate.Nimic nu le scapă

Citește și: Ce relație există între Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, și Lino Golden:„Este foarte greu'

Citește și: Delia, răspuns surprinzător când a fost întrebată despre copii:„Ne mai gândim și rămâne o portiță deschisă'

Taur

Taurii sunt lăudați deseori pentru munca și efortul lor, dar sunt foarte rar lăudați pentru creativitatea lor. Sunt nativi creativi, plini de imaginație, iar atunci când primesc complimente sunt mulțumiți.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni simt nevoia să ofere plăcere, dar la rândul lor să și primească. Pentru ei este important ca tu să înțelegi cât de multe lucruri pot face pentru tine și să îi apreciezi. Gemenii sunt foarte sentimentali, dar trebuie lăsați să se simtă că eforturile lor sunt foarte mari.

Rac

Racii nu vor fi deloc impresionați dacă te axezi pe frumusețe. Ei sunt intersați ca persoana de lângă ei să fie cea mai sinceră. Aceștia nativi adoră arta, deci cadourile ideale pentru ei ar fi obiectele decorative sau bilete la diferite spectacole. Sunt persoane spirituale cu un sex-appeal dezvoltat.

Leu

Pentru a seduce o persoană din zodia Leu, trebuie să ai un simț al umorului foarte dezvoltat. Acestora le place să se distreze, să râdă și să se simtă bine alături de o persoană. Cu nativii din această zodie, lucrurile se pot desfășura rapid, dacă știi să îi cucerești.

Fecioară – Cum să seduci fiecare zodie

Fecioarele sunt singurii nativi din zodiac care apreciază cu adevărat florile, bomboanele, lucrurile mici, dar care au valoare sentimentală. Ei nu vor ca tu să cheltuiești bani, deci lucrurile mici făcut special pentru ei cu siguranță îi vor cuceri.

Balanță

În cazul în care vrei să seduci nativii din zodia Balanță trebuie să îți evidențiezi pasiunea la un nivel înalt. Dacă faci asta, ei te vor duce pe culmile plăceri, dar trebui să ai grijă să nu îi sperii cu dramele tale din trecut. Balanțele le place ca din exterior să pară că ești o persoană rece și dură, iar în privat să fii complet diferită.

Scorpion

Scorpionilor le plac foarte mult lucrurile materiale, chiar mai mult decât celor din zodia Fecioarei. Iubesc plimbările în noaptea cu mașina, hainele de la branduri importante, cine la restaurante de lux.

Săgetător

Săgetătorii știu cel mai bine cum să cucerească, așadar ar trebui să lasi asta în seama lor. Ar trebui să ai grijă să existe mereu sinceritate, dacă vrei să îi cucerești. Dacă vrei să îi îndepărtezi, trebuie să le dai sfaturi pe care probabil nu ți le-au cerut.

Capricorn

Nativii din zodia Capricorn sunt interesați de ceea ce este nou sau interesant, iar în egală măsură aceștia doresc să audă și opinia ta. Capricornii sunt foarte inteligenti și știu întotdeauna dacă sunt păcăliți.

Vărsător – Cum să seduci fiecare zodie

Nativilor din zodia Vărsător le place să poarte diferite discuții, despre viitorul lor. Dar cu toate astea, ai grijă pentru că țin foarte mult să fie respectati.. Totodata, sunt foarte atenti la aspectul fizic.

Pești

Pentru a cuceri un nativ din zodia Pești trebuie să fii o persoană loială, sinceră și să demonstrezi mereu că intențiile tale sunt serioase. Persoanele din zodia Pești nu se lasă ușor cuceriți, deoarece au nevoie de timp pentru a căpăta încrederea necesară.

Sursa foto: Elle

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter