Zodiile care dovedesc că opusele nu se atrag

Publicat pe

Zodiile care dovedesc că opusele nu se atrag. Cu siguranță ai auzit și tu măcar o dată de expresia „opusele se atrag'. Ce-i drept, această „teorie' se aplică în cazul unora, însă nu este neapărat o regulă. Există zodii care arată tocmai contrariul. Așadar, în loc să vă aventurați către o relație cu un nativ complet diferit, mai bine ați căuta pe altcineva cu puncte comune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Zodiile care dovedesc că opusele nu se atrag. Auzim de multe ori că opusele se atrag. Există cazuri suficiente care să demonstreze asta, dar de cealaltă parte sunt și situații care dovedesc contrariul. Unii nativi riscă certuri uriașe atunci când constată că nu au mai nimic în comun, iar de aici la despărțire ar putea fi doar un pas.

Citește și: Cu cine a plecat Andreea Bălan în vacanță, după despărțirea de Tiberiu Argint.A făcut imaginile publice

Citește și: Ceartă între Zarug și Adriana Trandafir, la Asia Express:„Asta e răzbunare pe față'

Citește și: Una dintre gemenele lui Mihai Morar are COVID-19:„Am întrecut orice măsură'

Citește și: Dani Mocanu, declarație de dragoste pentru Anamaria Prodan, după anunțul divorțului:„Te iubesc…'

Zodiile care dovedesc că opusele nu se atrag. Berbec

Opusul zodiei Berbec este Racul. Sunt atât de diferiți, încât e vizibil cu ochiul liber. În timp ce femeile Berbec sunt firi dinamice și destul de agitate, bărbații Raci sunt simbolul răbdării. Într-adevăr, nu este cea mai nefericită combinație, însă, de cele mai multe ori, relația lor nu va dura prea mult. Totul se va termina atunci când nativii Berbec își vor pierde treptat răbdarea.

Zodiile care dovedesc că opusele nu se atrag. Taur

Zodia opusă Taurului e zodia Pești. În general, femeile Taur sunt caracterizate ca fiind firi puternice și orgolioase, în timp ce bărbații Pești sunt mai degrabă timizi și tăcuți. Asta le va scoate din minți la un moment dat și riscă să apară situații nedorite. Au șanse să rămână împreună, doar dacă bărbatul Pești va lua atitudine și-i va oferi femeii Taur o senzație de stabilitate emoțională.

Zodiile care dovedesc că opusele nu se atrag. Gemeni

Femeile Gemeni sunt total opuse de bărbații Scorpioni. Nativele din zodia Gemeni sunt dornice de necunoscut și deschise să încerce lucruri noi. În schimb, bărbații din zodia Scorpion s-ar putea să le „taie din aripi', pentru că sunt deseori critici cu cei din jur. Această atitudine le va enerva cu timpul și pot ajunge la despărțire, dacă nu reglează lucrurile din timp.

Zodiile care dovedesc că opusele nu se atrag. Rac

Opusul zodiei Rac e Berbecul. Femeia din zodia Rac e o fire sensibilă și nu are suficientă încredere în forțele proprii. Bărbații Berbec își pierd destul de repede răbdarea și nu prea își fac timp să-i asculte pe ceilalți. Diferențele considerabile de personalitate poate duce deseori la destrămare.

Zodiile care arată că opusele nu se atrag. Leu

În ceea ce privește relația dinte o femeie Leu și un bărbat Balanță, problemele nu sunt atât de vizibile. Au însă o perspectivă de viitor complet diferită. Vor începe să apară discuții în contradictoriu atunci când Balanța nu-i va mai acorda suficient de multă atenție femeii Leu, iar treptat realizează că nu au nici măcar un hobby comun.

Zodiile care dovedesc că opusele nu se atrag. Fecioară

Femeile Fecioară sunt caracterizate prin timidate. Sunt foarte atente la cei din jur și au grijă la cum se prezintă în societate. Opusul lor e bărbatul Vărsător. Spre deosebire de ele, ei nu cântăresc la fel de mult lucrurile atunci când se afișează în public. Sunt mai naturali și dezinhibați, iar asta le poate face pe Fecioare să se simtă stânjenite.

Zodiile care arată că opusele nu se atrag. Balanță

Balanțele tind să fie atrase de opusul lor, bărbații din zodia Leu. La început vor fi prieteni, iar mai apoi vor deveni un cuplu. Totul merge perfect între ei, până când femeia Balanță îi observă caracterul ecogentric al bărbatului Leu. În ciuda aparențelor, relația se va termina mai repede decât ar fi crezut.

Zodiile care dovedesc că opusele nu se atrag. Scorpion

Femeii Scorpion îi place să trăiască fiecare moment al vieții la intesitate maximă. La Polul opus de află bărbatul Gemeni. Va vedea treptat că nu se potrivesc, de fapt, deloc, pentru că el este o fire indecisă, iar asta o poate face și pe ea să aibă o lipsă de încredere în sine.

Zodiile care arată că opusele nu se atrag. Săgetător

Femeia Săgetător și bărbatul Capricorn sunt o adevărată enigmă. Această combinație poate avea șanse, deși la o primă vedere par total diferiți, dacă știu să se completeze reciproc. Ea este o fire copilăroasă, căreia îi place să se distreze și nu pune preț atât de mult pe partea materială. În schimb, el e foarte rațional și responsabil.

Zodiile care dovedesc că opusele nu se atrag. Capricorn

Femeia Capricorn se lasă greu cucerită, în general. Bărbatul Săgetător va face mari eforturi până ce-i va intra în grații. Inițial, ea tinde să-l respingă, pentru că îi pare o fire nestatornică, iar ea tânjește după stabilitate, din toate punctele de vedere. E posibil să rămână împreună, dar vor ajunge să se deschidă unul în fața celuilal sufletește.

Zodiile care arată că opusele nu se atrag. Vărsător

Și femeia Vărsător e destul de circumspectă. Va pune relația cu bărbatul Fecioară sub semnul întrebării destul de mult timp, până ce va fi sigură că are încredere în el. Pentru a i-o câștiga, bărbatul Fecioară își va pune la bătaie toate tacticile de cuceritor. Dacă își acordă o șansă, vor realiza că au de învățat multe unul de la celălalt.

Zodiile care dovedesc că opusele nu se atrag. Pești

Femeia Pești va fi uimită de firea puternică a bărbatului Taur, dar, în același timp, această caracteristică o poate intimida. Situațiile dificile întâmpinate de-a lungul timpului îi va face să realizeze că sunt potriviți unul pentru altul, pentru că nu se lasă la greu. Femeia Pești își va da seama că are cu adevărat nevoie de un bărbat cu personalitate, în cazurile fericite. Dacă nu va exista însă comunicare, relația se va destrăma rapid.

Sursă foto: Pixabay

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter