Cum sunt afectate zodiile de Luna Nouă în Scorpion, pe 4 noiembrie 2021

Publicat pe

Pe 4 noiembrie 2021 are loc Luna Nouă în zodia Scorpion. Fenomenul de Lună Nouă în zodia Scorpion va aduce înnoire și speranță în viețile multora. Iată cum sunt afectate zodiile de Luna Nouă în zodia Scorpion, de pe 4 noiembrie!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Luna Nouă în Scorpion, de pe 4 noiembrie, va intensifica anumite relații de prietenie în cazul zodiilor de apă și de foc, dar va provoca mici turbulențe în comunicare în rândul nativilor de aer. Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) schimbă macazul. Încep să fie mai deschiși la doleanțele celor din jurul lor și mai hotărâți cu privire la ce își doresc și ei.

Lună Nouă în zodia Scorpion pe 4 noiembrie 2021

Racii vor surprinde pozitiv pe toată lumea cu gândirea lor matură. Scorpionii vor lăsa loc de „bună ziua' pe unde vor trece și vor fi apreciați pentru capacitatea lor de a-i asculta pe ceilalți.

Peștii își pot rezolva câteva probleme de natură sentimentală și se concentrează cu foarte mare atenție asupra nevoilor partenerului de viață.

Citește și: Avocata lui Gabi Bădălău, în procesul de divorț cu Claudia Pătrășcanu, a fost reținută.Femeia e acuzată de trafic de influență

Citește și: Ruxi și Mădălina Pamfile, scandal uriaș în platoul Bravo, ai stil!:„Nu sunt proastă!’

Luna Nouă de pe 4 noiembrie pentru zodiile de Foc

Zodiile de Foc (Leu, Berbec, Săgetător) își fac prieteni noi. Leii sunt extrem de comunicativi și împărtășesc altora experiențele prin care au trecut.

Vorbele lor de duh, sfaturile cu care îi întâmpină pe oameni pot deschide drumuri importante. Și Berbecii și Săgetătorii sunt dispuși să afle povești noi de viață, să învețe ceva din ce au trăit alții.

Luna Nouă de pe 4 noiembrie pentru zodiile de Aer

Zodiile de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) iau tot felul de decizii fără să se consulte cu cei din jur. Gemenii sunt arătați des cu degetul pentru încăpățânarea lor. De data asta au de pierdut.

Și Balanțele comunică deficitar cu ceilalți. Ele au senzația că oamenii pot ghici ce gândesc și nu simt nevoia să le explice ce intenții au, potrivit fanatik.ro.

Vărsătorii stau ceva mai bine la capitolul comunicare. Singura lor problemă este că se înflăcărează repede pentru anumite idei și pot pierde din vedere esența lucrurilor.

Luna Nouă de pe 4 noiembrie pentru zodiile de Pământ

Zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) trec prin transformări spectaculoase. Cu excepția Taurilor, care trebuie să facă anumite plăți karmice, Fecioarele și Capricornii vor avea curajul să facă lucruri pe care le-au tot evitat.

Fecioarele au idei din ce în ce mai îndrăznețe și reușesc să producă bani frumoși cu ele. Capricornii trec printr-o schimbare mai degrabă spirituală. Inteligența lor emoțională se va reflecta, însă, și asupra profesiei pe care o au.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter