Avocata lui Gabi Bădălău, în procesul de divorț cu Claudia Pătrășcanu, a fost reținută. Femeia e acuzată de trafic de influență

Publicat pe

Avocata lui Gabi Bădălău în procesul de divorț cu Claudia Pătrășcanu a fost reținută. Femeia este acuzată de trafic de influență. Decizia ar fi fost luată pentru o perioadă de 30 de zile, după ce Crina Stoianovici ar fi comis mai multe ilegalități. Hotărârea vine în urma perchețiilor făcute de DIICOT cu o zi în urmă, scrie site-ul Spynews.ro.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Avocata lui Gabi Bădălău în procesul de divorț cu Claudia Pătrășcanu a fost reținută. Femeia, pe numele ei Crina Stoianovici, este acuzată că ar fi implicată într-un dosar de trafic de influență. Se spune despre ea că ar fi comis mai multe ilegalități. Decizia a fost luată, după ce, cu o zi în urmă, DIICOT a efectuat mai multe percheziții.

Noi detalii tulburătoare ies la iveală în legătură cu procesul de divorț dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. Avocata omului de afaceri, Crina Stoianovici, a fost reținută pentru o perioadă de 30 de zile, notează site-ul Spynews.ro. Femeia a ajuns pe mâinile oamenilor legii din cauză că ar fi implicată într-un dosar de trafic de influență și ar fi comis mai multe ilegalități.

Citește și: Bianca Drăgușanu susține că mama lui Gabi Bădălău crede că se droghează:„Nu mă vrea…'

Citește și: Claudia Pătrășcanu, noi declarații despre divorțul de Gabi Bădălău:”Partajul nu mă interesează”

Citește și: Care este regretul cu care Donca Mizil, marea iubire a lui Nicu Ceaușescu, a trecut în neființă:„A regretat că…'

Citește și: Eliza și Cosmin Natanticu s-au salvat în cursa pentru ultima șansă, la Asia Express.„Mi-am mușcat din buze ca să nu plâng'

Avocata lui Gabi Bădălău în procesul de divorț cu Claudia Pătrășcanu a fost reținută

Procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău durează de peste doi ani. Avocata omului de afaceri se numește Crina Stoianovici. Ea a fost reținută de autorități, după perchezițiile făcute de DIICOT cu o zi în urmă. Femeia a ajuns în atenția oamenilor legii, după ce ar fi acuzată de trafic de influență.

Conform sursei menționate anterior, avocata lui Gabi Bădălău în procesul cu Claudia Pătrășcanu ar fi acuzată de trafic de influență împreună cu alte nume mari din politică. Ieri, cântăreața spunea că din dorința de a se încheia divorțul dintr ea și afacerist ar fi dispusă să renunțe la tot, mai notează Spynews.ro.

Claudia Pătrășcanu și tatăl copiilor ei, Gabi Bădălău, vor avea un nou termen în procesul de divorț săptămâna viitoare. Nu se știe însă dacă omul de afaceri îi va acorda sau nu divorțul. Potrivit sursei citate, de-a lungul timpului, artista ar fi fost nevoită să-și schimbe în mai multe rânduri avocatul, acuzându-l pe încă soțul ei că i-ar fi „furat' apărătorul.

Claudia Pătrășcanu și mama lui Gabi Bădălău s-au împăcat

Claudia Pătrășcanu și mama lui Gabi Bădălău s-au împăcat. Cele două au decis să îngroape securea războiului, după ce au fost implicate în diverse scandaluri. Cântăreața a povestit că vorbește cu femeia despre copii și e bucuroasă că acum pot comunica mult mai bine.

„Eu cu Gabi vorbesc strict despre băieți și cam atât. Țin legătura cu mama lui mai mult, cu ea mă conversez în ceea ce ține de cei mici și cred că e OK, e suficient. Important este că păstrăm o relație și o legătură frumoasă pentru copii. Sunt fericită și bucuroasă pentru faptul că Dumnezeu așază lucrurile și am început să comunic cu mama lui foarte bine. E un pas înainte pentru o relație civilizată. 

Eu cred că unul dintre noi toți trebuia să fie mai înțelept. Trebuia, cumva, să ajungem la un numitor comun.Și tot femeile că, uite, eu și soacra mea am ajuns să comunicăm foarte bine pentru binele băieților. Deci, tot femeile din familia Bădălău au un cuvânt de spus!’, a dezvăluit Claudia Pătrășcanu, potrivit Cancan.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter