Gigi Becali, prima reacție după ce a pierdut procesul cu Anamaria Prodan: „Asta-i discriminare, că am zis că nu fac afaceri cu femei?”

Publicat pe

Gigi Becali, prima reacție după ce a pierdut procesul cu Anamaria Prodan. Impresara se află într-o perioadă extrem de tensionată din viața ei. Aceasta nu are conflicte doar din cauza divorțului, ci și în mediul profesional. Se pare că ea l-a denunțat pe Gigi Becali la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, după ce acesta ar fi făcut câteva declarații care au deranjat-o pe divă. Mai mult, el a fost amendat, iar acum oferă prima declarație cu privire la a acest subiect!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Gigi Becali și Anamaria Prodan se află într-un conflict de proporții! Sexy-impresara l-a denunțat pe patronul FCSB la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, după ce afaceristul a făcut o serie de declarații care au deranjat-o pe divă. Ieri, aceasta a postat pe Instagram hotărârea luată de CNCD, dar și un mesaj extrem de dur pentru adversarul ei. Acum, Gigi Becali oferă primele reacții cu privire la acest subiect.

Gigi Becali, prima reacție după ce a pierdut procesul cu Anamaria Prodan: „Asta-i discriminare, că am zis că nu fac afaceri cu femei?'Gigi Becali, prima reacție după ce a pierdut procesul cu Anamaria Prodan: „Asta-i discriminare, că am zis că nu fac afaceri cu femei?'

Cei doi se află acum la cuțite după ce Anamaria Prodan a luat hotărârea de a-l denunța. Se pare că Gigi Becali nu oprește scandalul și face primele declarații cu privire la acest subiect.

Citește și: Gigi Becali a fost amendat după ce a discriminat-o pe Anamaria Prodan:„Eu nu discut cu femeile'

Citește și: Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Reghe divorțează de Anamaria Prodan:„Îmi este în continuare prieten'

Citește și: Oana Radu, mărturisiri dureroase despre moartea fostului iubit:„Am fost în Iad'

Citește și: Ruxi și Mădălina Pamfile, scandal uriaș în platoul Bravo, ai stil!:„Nu sunt proastă!'

Gigi Becali, prima reacție după ce a pierdut procesul cu Anamaria Prodan

Gigi Becali a oferit prima reacție în conflictul pe care Anamaria Prodan l-a lansat. Se pare că patronul FCSB nu consideră că hotărârea luată de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării este una corectă. Mai mult, el subliniază faptul că declarațiile sale nu sunt discriminatorii.

„Nu mă interesează ce decizie au luat ei. Ce discriminare? Asta-i discriminare, că am zis că nu fac afaceri cu femei? Sunt niște prostii', a spus Becali, potrivit fanatik.ro.

Motivul pentru care Anamaria Prodan l-a denunțat pe afacerist

Anamaria Prodan a ales să îl denunțe pe Gigi Becali după ce acesta a făcut o serie de declarații referitoare la femei. El a punctat în urmă cu ceva timp că nu vorbește și nu face afaceri cu femei, lucru care a deranjat-o maxim pe impresară.

„Eu nu am vorbit în viața mea cu femei, eu nu discut cu femeile. Eu afaceri nu fac dacă ești femeie’, a spus Gigi Becali în urmă cu ceva timp.

Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Gigi Becali

Anamaria Prodan nu s-a oprit aici! Ea a postat pe Instagram hotărârea luată de CNCD, dar și un mesaj extrem de dur pentru patronul FCSB. Se pare că diva nu se va opri aici și dorește în continuare să se facă dreptate în ceea ce privește egalitatea între sexe.

'Există legi (pentru cazurile în care bunul simț nu e o calitate nativă a persoanei în cauză) care vorbesc despre cum ar trebui să ne purtăm unii cu alții, în acestă societate în care trăim cu toții. Cu respect, cu profesionalism, respectând demnitatea fiecăruia dintre semenii noștri. Tot așa ne învață și: biserica, mămica în primii 7 ani de viață, școala, legea, statul. Pe unii din noi… pentru ceilalți, cei care ne fac tuturor viața mai roz în societatea românească, există Gigi Becali, cel pe care nu îl interesează tîmpeniile' celor de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. El discriminează pe cine vrea el, că are bani de amendă… Am totuși o întrebare: ce ar trebui făcut când omul ne oferă, la aproape fiecare apariție publică a sa, atmosfera toxică a scandalului ieftin și al jignirilor și umilințelor pe bandă rulantă? Cam ce ar (mai) trebui să facă, ca să ne hotărâm în sfârșit (ca societate) să-i întoarcem spatele și să-i oferim anonimitatea pe care o merită?', a scris sexy impresara pe Instagram.

Sursă foto: Instagram și Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter