Gigi Becali a fost amendat după ce a discriminat-o pe Anamaria Prodan: „Eu nu discut cu femeile”

Publicat pe

Gigi Becali a fost amendat după ce a discriminat-o pe Anamaria Prodan. Impresara a făcut o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, după ce Gigi Becali a făcut o afirmație care a deranjat-o. Acesta a fost amendat, iar sexy impresara a făcut totul public! Mai mult, ea luptă în continuare pentru combaterea situațiilor de acest gen și consideră că atmosfera pe care Gigi Becali o creează este una toxică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Este bine-cunoscut faptul că Gigi Becali și Anamaria Prodan se află de mult timp în conflicte. Cei doi par să nu ajungă niciodată la un numitor comun. De această dată, Anamaria Prodan s-a simțit discriminată de omul de afaceri, care a susținut că nu face afaceri cu femei. Sexy impresara a depus o plângere împotriva lui la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, în urma căreia Gigi Becali a fost amendat.

Gigi Becali a fost amendat după ce a discriminat-o pe Anamaria Prodan: „Eu nu discut cu femeile'Gigi Becali a fost amendat după ce a discriminat-o pe Anamaria Prodan: „Eu nu discut cu femeile'

Anamaria Prodan a publicat hotărârea luată de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. În plus, ea i-a transmis acestuia un mesaj extrem de dur!

Citește și: Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Reghe divorțează de Anamaria Prodan:„Îmi este în continuare prieten'

Citește și: Dan Capatos, scuipat de Gigi Becali! Cum a reacționat prezentatorul:„L-am prins pe la…'

Citește și: Cristi Brancu și soția sa au împlinit 13 ani de căsnicie!Ce surpriză i-a pregătit Oana Turcu soțului ei

Citește și: George Burcea, despre relația cu Andreea Bălan, la doi ani de la despărțire:„Eu am încredere că, într-o zi …'

Gigi Becali a fost amendat după ce a discriminat-o pe Anamaria Prodan

Gigi Becali a primit o amendă după ce Anamaria Prodan a depus o plângere împotriva lui la CNCD. Motivul care a stat la baza reacției impresarei este o declarație pe care afaceristul a făcut-o în urmă cu mai mult timp.

„Eu nu am vorbit în viața mea cu femei, eu nu discut cu femeile. Eu afaceri nu fac dacă ești femeie', a spus Gigi Becali în urmă cu ceva timp.

Anamaria Prodan nu s-a putut abține și a comentat decizia luată de autorități.

„Deocamdată vedeți doar atât…urmează și restul, mai încolo. Atât vreau să zic: jos pălăria față de cei de la CNCD, hotărârea asta este o lecție rară și foarte, foarte frumoasă de bun-simț. Vă promit.', a notat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Gigi Becali

Aceasta a postat hotărârea luată de CNCD, dar și un mesaj extrem de dur pentru afacerist. Diva susține că acesta are o atitudine toxică și că merită să fie lăsat în anonimitate.

Există legi (pentru cazurile în care bunul simț nu e o calitate nativă a persoanei în cauză) care vorbesc despre cum ar trebui să ne purtăm unii cu alții, în acestă societate în care trăim cu toții – cu respect, cu profesionalism, respectând demnitatea fiecăruia dintre semenii noștri. Tot așa ne învață și: biserica, mămica în primii 7 ani de viață, școala, legea, statul. Pe unii din noi… pentru ceilalți, cei care ne fac tuturor viața mai roz în societatea românească, există Gigi Becali, cel pe care nu îl interesează tîmpeniile' celor de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. El discriminează pe cine vrea el, că are bani de amendă…

Am totuși o întrebare: ce ar trebui făcut când omul ne oferă, la aproape fiecare apariție publică a sa, atmosfera toxică a scandalului ieftin și al jignirilor și umilințelor pe bandă rulantă? Cam ce ar (mai) trebui să facă, ca să ne hotărâm în sfârșit (ca societate) să-i întoarcem spatele și să-i oferim anonimitatea pe care o merită?', a scris impresara pe Instagram, alături de hotărârea CNCD.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter