Dan Capatos, scuipat de Gigi Becali! Cum a reacționat prezentatorul: „L-am prins pe la...”

Publicat pe

Dan Capatos, scuipat de Gigi Becali! În cadrul emisiunii Xtra Night Show, Dan Capatos a povestit o întâmplare desfășurată în urmă cu câțiva ani. Acesta ar fi fost scuipat chiar de afaceristul Gigi Becali. Prezentatorul a explicat întreaga situație și a dezvăluit reacția lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În timpul unei discuții în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Dan Capatos a povestit o experiență pe care a avut-o cu Gigi Becali. Se pare că celebrul afacerist l-a scuipat pe prezentator în timp ce acesta se afla la volanul autoturismului său. Ba mai mult, vedeta de televiziune nu a stat prea mult pe gânduri și l-a întrebat pe finanțatorul echipei Steaua care este motivul din spatele gestului său.

Gestul făcut de Gigi Becali l-a uimit pe prezentatorul de la Antena1, mai ales că cei doi nu aveau o relație cu probleme. Aceștia nu s-au certat niciodată, motiv pentru care Dan Capatos nu a înțeles foarte bine ce se petrece și i-a cerut explicații.

Citește și: De ce a fost înlocuit Dan Capatos la Xtra Night Show și cine i-a ținut locul

Citește și: Ce probleme de sănătate are Dan Capatos:„Sunt predispus la demență și Alzheimer'

Citește și: Fiica lui Anghel Iordănescu s-a măritat, iar nașul a fost Gigi Becali.Imagini de la nuntă

Citește și: Monica Anghel se tratează de COVID-19 cu medicamente de la Gigi Becali:„Dacă nu eram vaccinată…'

Dan Capatos, scuipat de Gigi Becali!

Acum câțiva ani, Dan Capatos se pe Bulevardul Tei din Capitală, chiar la volanul propriului său autoturism. Părea o zi obișnuită până când s-a trezit scuipat de către afaceristul Gigi Becali. Dan Capatos nu a înțeles ce s-a întâmplat și care a fost motivul din spatele gestului făcut de finanțatorul Steaua, așa că i-a cerut imediat explicații.

Ajuns la o intersecție, Dan Capatos a lăsat geamul jos de tot și l-a întrebat pe afacerist de ce a făcut acel gest lipsit de respect. Gigi Becali nu a înțeles exact la ce se referă Capatos și a concluzionat că totul a fost un accident.

„Eram pe Lacul Tei și l-am prins pe la circ, pe acolo, îi zic, bre, nea Gigi, noi ne știm, ce ai, ți-am făcut ceva? Mi-a zis – ce-i, mă, tată?- Păi, zic, de ce m-ai scuipat? – Aa, frate, nu te-am scuipat, am scuipat așa- . L-a luat vântul, se întâmpla de mult, mă rog', a povestit Dan Capatos.

A fost doar un accident

Se pare că între cei doi nu există niciun conflict și că toată situația a fost un accident. Dan Capatos susține că îl cunoaște pe Gigi Becali și că știe obiceiurile acestuia, iar scuipatul este unul dintre ele.

Prezentatorul TV și afaceristul au păstrat în continuare o relație de prietenie, chiar și după această întâmplare.

Sursă foto: Instagram și Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter