Zodiile norocoase ale anului 2022. Vor avea baftă în dragoste

Publicat pe

Zodiile norocoase ale anului 2022. Cu siguranță, anul 2022 va fi un an bun în care fricile și limitele vor fi depășite. Oricât de greu ar părea, anul acesta are multe de oferit, iar nativii ar trebui să rămână cu inima deschisă pentru noile oportunități. Află cine sunt nativii care vor avea noroc în dragoste.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În anul 2022, câteva dintre zodiile horoscopului vor avea mult noroc atât pe plan personal, cât și la nivel profesional. Acestea vor avea noroc în dragoste și își vor întâlni partenerul ideal la prima jumătate a anului 2022. Astrologii asigură că zodiile nu vor scăpa de anumite tenisuni, dar acestea vor fi mult mai ușor de gestionat.

Zodiile norocoase ale anului 2022. Vărsător

Spre deosebire de anul 2021, în anul 2022, nativul Vărsător va avea parte de momente extraordinare, iar asta implică toate aspectele vieții. Anul 2022 va fi unul dintre cei mai buni pentru nativii Vărsători și va fi o perioadă plină de bunăstae materială și sentimentală. În acest an, Vărsătorii își vo consolida relațiile deja existente, dar vor lega și altele noi.

De asemenea, relația de iubire, dacă această este de lungp durată, va ajunge la alt nivel în 2022. Pentru cei care nu sunt în relații, este bine de știut că vor avea ocazia de a-și întâlni sufletul pereche în 2022. Așadar, toate dorințele pe care Vărsătorii și le vor pune în acest an se vor îndeplini.

Zodiile norocoase ale anului 2022. Scorpion

Nativii din zodia Scorpion nu au limite în tot ceea ce își doresc și în tot ceea ce își propune. Scorpionul este considerată una dintre cele mai aventuroase semne ale zodiacului. Neavând limite, acest lucru îi ajută pe nativii Scorpion să își îndeplineasă visele și nu sunt constrânși de nimic.

Atunci când au scopuri mari și nu au niciun obstacol care să-i împiedice să și le atingă, aceștia vor avea mai multe șanse ca acest lucru să se întâmple. Pentru nativii Scorpion, anul 2022 va fi unul bun, în care își vor găsi echilibrul în viață și răspunsurile la câteva dintre întrebările care îi măcinau foarte tare.

Citește și: Horoscopul lunii ianuarie 2022.Patru zodii încep anul în forță

Citește și: Mercur intră în zodia Vărsător pe 2 ianuarie 2022.Cum va fi afectat fiecare semn zodiacal

Citește și: 4 zodii care vor avea necazuri în 2022

Citește și: Zodiile care nu sunt niciodată false.În ele puteți avea mereu încredere

Zodiile norocoase ale anului 2022. Berbec

Berbecul va fi mereu în centrul atenției. Nativii din zodia Berbec vor atrage atenția asupra lor oriunde vor merge, fără să facă prea multe eforturi. Au un personalitate magnetică și un caracter extrem de puternic, motiv pentru care cei din jurul lor îi vor îndrăgi imediat.

Berbecul se numără printre zodiile noroaase ale anului 2022, iar datorită atitudinii sale de învingător, va reuși să atragă în calea sa numai lucruri bune. Cu toate astea, chiar și atunci când eșuează, Berbecii nu se lasă doborâți și perseverează în ceea ce și-a propus.

Află și ce zodie ești în zodiacul chinezesc

Sursa: Elle.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter