[VIDEO] ANCA RUSU: "Cea mai frumoasă imagine dimineaţa este chipul lui Ştefan"

Publicat pe

Anca Rusu este o prezenţă tonică şi luminoasă. Am petrecut o zi în compania ei, timp în care frumoasa prezentatoare a Observatorului de weekend ne-a pregătit un mic dejun şi un prânz absolut delicios, ne-a arătat albumele de fotografii şi ne-a povestit câte-n lună, în stele şi-n… cartea de bucate!

Anca Rusu

Foto: Ciprian Strugariu

Cum, în afară de televiziune, pasiunea ei este gătitul (Anca îşi descrie aventurile culinare pe blogul său, sub numele de Prinţesa Polonic), nu puteam scăpa ocazia să o întrebăm care sunt reţetele ei preferate, din ce carte de bucate se inspiră şi… ce produse culinare ar lua cu ea pe o insulă pustie. Răspunsurile, în interviurile video de mai jos:

[youtube]http://youtu.be/M75VLAc1B7k[/youtube]

ANCA RUSU şi ŞTEFAN LUNGU: Primele fotografii de la nuntă

Anca este una dintre cele mai stilate prezenţe la evenimentele mondene, remarcându-se prin ţinutele întotdeauna simple, discrete şi elegante. Ne-a povestit câte ceva despre stilul ei vestimentar, parfumul preferat (este acelaşi de când avea 16 ani!), locurile unde îi place să-şi petreacă timpul liber şi destinaţia de vacanţă preferată. Iar la categoria planuri de viitor, Anca Rusu ne pregăteşte în luna mai o surpriză frumoasă, în colaborare cu un cunoscut brand de îmbrăcăminte: lansarea unei colecţii de şorţuri de bucătărie. Aflaţi detalii urmărind materialul video de mai jos:

[youtube]http://youtu.be/OsUVzwfCsE4[/youtube]

Interviu de Adina Rosetti

Video: Robert Hanciarec

ANCA RUSU este ambasadorul merişorului american în România

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter