Asia Argento, dată afară din juriul X-Factor Italia. Actrița este acuzată de hărțuire sexuală

Publicat pe

Momente dificile pentru actrița italiană Asia Argento, după ce scandalul sexual în care a fost recent implicată a dus la înlăturarea ei din juriul X-Factor Italia. 

Sky Italia şi FremantleMedia Italia au decis să o retragă pe actriţă din sesiunile live ale emisiunii care va fi difuzată începând de pe 6 septembrie. În ciuda deciziei producătorilor (neconfirmată încă într-o declaraţie oficială), Argento va putea să fie văzută în primele episoade ale emisiunii, care au fost deja montate.

Asia Argento şi-a început cariera cinematografică la nouă ani, când a fost distribuită într-un film de Sergio Citti. Relaţia cu tatăl, regizorul Dario Argento, nu a fost niciodată în termeni buni, iar activitatea în faţa camerei a dublat-o, încă de la început, cu experienţe regizorale.

În octombrie 2017 l-a acuzat pe producătorul Harvey Weinstein de agresiune sexuală, devenind una dintre cele mai vizibile personalităţi din campania #MeToo, care este legată de dezvăluirea cazurilor de abuz sexual. Potrivit actriţei, Weinstein a violat-o la Cannes când aceasta avea 21 de ani. După publicarea dezvăluirilor a afirmat că scandalul i-a adus deservicii, simplificând ceea ce i s-a întâmplat.

Asia Argento, și victimă și abuzatoare?

 Potrivit The New York Times, actriţa l-ar fi plătit pe artistul Jimmy Bennett cu suma de 380.000 de dolari pentru ca acesta să păstreze discreţia privind un moment intim care a avut loc între ei doi, 2013, într-un hotel din California. Imediat, actrița a negat orice implicare și spune că plata la care se face referire a fost făcută de Anthony Bourdain, pe atunci prietenul ei. Bourdain a încercat astfel să pună capăt hărțuirii actriței de către tânărul Bennett.

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter