De nerecunoscut după operațiile estetice! Actrița Lara Flynn Boyle, în cinci imagini care te vor șoca

Publicat pe
De nerecunoscut după operațiile estetice! Actrița Lara Flynn Boyle, în cinci imagini care te vor șocaDe nerecunoscut după operațiile estetice! Actrița Lara Flynn Boyle, în cinci imagini care te vor șoca

Vedete desfigurate de operații estetice: fost sex simbol al anilor 90, actrița din Twin Peaks a ajuns de nerecunoscut după numeroasele operații estetice al căror efect nu a fost cel scontat și după dependența de alcool. Lara Flynn Boyle (48) este dovada vie că Hollywoodul poate duce și la dezastre…

Vedete desfigurate de operați estetice. Cândva prezentă la toate evenimentele cu fast de la Hollywood, în ultimii câțiva ani Lara Flynn Boyle a evitat cât a putut lumina reflectoarelor. Actrița iese foarte rar din casă, dar și când o face….oferă, din păcate, un spectacol al grotescului. Frumusețe rară, fost iubită a lui Jack Nicholson a ajuns să arate de nerecunoscut, după numeroase operații estetice. Lara nu a recunoscut niciodată că a apelat la chirurgia estetică, dar specialiștii sunt de părere că are multiple rinoplastii, fillere faciale, buze mărite, lifting facial și lifting de sprâncene.

De la obsesia pentru operații la cea pentru alcool

Operațiile estetice nu sunt singura problemă a actriței care după Twin Peaks nu a mai avut alte roluri notabile. În lipsă de joburi, măcinată de povești de dragoste care nu au dus nicăieri, se pare că Lara ar fi ajuns alcoolică. În luna februarie a acestui an a fost surprinsă în timp ce bea dintr-o sticlă de whiskey la volanul mașinii sale.

Când David Lynch a făcut, în 2017, un remarke al serialului-cult Twin Peaks, actrița a fost una din puținii protagoniști neconvocați la filmări. Nu se știe de ce, dar se pare că acest amănunt nu a ajutat foarte mult în lupta ei cu dependența de alcool și operații estetice.

Foto: Hepta, Northfoto

Citește și:

E boala profesională a secolului! Tot mai multe vedete suferă de burnout!

Prima imagine cu chipul fiicei Adelinei Pestriţu. Zenaida Maria îi seamănă

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter