Adela Popescu a mers la medic. Cum se simte în ultimul trimestru de sarcină

Publicat pe

Adela Popescu a mers la medic. În trei luni prezentatoarea TV îşi va strânge în braţe cel de-al doilea băieţel. Până atunci, este o mămică foarte actrivă care nu uită să meargă la medic pentru diverse controale. Iată cum se simte în ultimul trimestru de sarcină! 

Vedeta are mereu zâmbetul pe buze, aşa ne-a obişnuit chiar de la debutul său. Chiar ieri, 27 august, a avut loc debutul noului sezon „Vorbeşte lumea”, de la Pro TV. Adela şi Cove şi-a întâmpinat telespectatorii cu vorbe frumoase, cei doi bineînţeles că s-au amuzat pe seama fizicului.

„Bineînţeles că ne-am întors, dar mai graşi”, a spus Adela râzând.

Adela nu a renunţat la emisiune, este o mămică activă care va naşte în curând al doilea băieţel. Imediat după show, vedeta a făcut i-a făcut o vizită medicului său pentru a vedea dacă bebeluşul pe care îl poartă în pântece este bine. Este foarte grijulie, monitorizează evoluţia celui mic şi probabil d-abia aşteaptă marele moment.

„Am venit sa vedem ce mai face flatiolu'”, a scris Adela Popescu pe Facebook. Se pare că sarcina decurge bine, vedeta are zâmbetul până la urechi.

Prezentatoarea de la „Vorbeşte lumea” nu a mers singură, Radu a fost alături de ea. Cei doi trăiesc de ani buni o frumoasă poveste de dragoste. Au împreună un băieţel, pe Alexandru.

 

Adela Popescu, cu burta la vedere, în costum de baie

În aproximativ 3 luni, vedeta va deveni mamă pentru a doua oară. Acum le-a făcut un cadou fanilor şi a pozat cu burta de gravidă la vedere. E o mămică tare mândră! Priviţi imaginile!

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro