Casa Albă, împodobită spectaculos pentru Sărbători! Melania Trump a postat primele imagini: au mulți brazi multicolori

Publicat pe

După ce, anul trecut, Melania Trump a fost aspru criticată pentru modul în care a ales decorațiunile de Sărbători, iată că, anul acesta, la al treilea Crăciun petrecut la Casa Albă, Prima Doamnă a Americii s-a întrecut pe sine!

View this post on Instagram

The Spirit of America' is shining in the @whitehouse! I am delighted to share this beautiful exhibit of patriotism for all to see, and excited for everyone to experience the beauty of the #Christmas season!

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on Dec 1, 2019 at 8:08pm PST

Simplu, elegant, strălucitor și de bun-gust – așa pot fi descrise în doar câteva cuvinte decorațiunile care au împodobit Casa Albă anul acesta de Crăciun. Iar cea care s-a ocupat de aranjamente a fost chiar Melania Trump, Prima Doamnă a Americii, care anul acesta nu a mai dat greș, după ce, în 2018, a folosit atât de mult roșu, încât totul părea desprins dintr-un scenariu de film horror.

În 2019, Melania trump a ales o temă patriotică pentru Crăciun – The spirit of America – și s-a ocupat personal de bunul mers al lucrurilor. În fiecare an, Casa Albă este împodobită cu ajutorul voluntarilor, iar Prima Doamnă a început încă din luna iulie să se ocupe de planificare.

Eforturile Melaniei Trump au dat roade, anul acesta decorațiunile de la reședința prezidențială arătând spectaculos. „«Spiritul Americii» strălucește în Casa Albă! Sunt încântată să arăt lumii întregi această frumoasă declarație de patriotism și sunt fericită că toată lumea va experimenta frumusețea Crăciunului', a scris Melania Trump pe contul ei de Instagram.

Crăciunul a fost roșu la Casa Albă, anul trecut

Se pare că, orice ar face, Melania Trump, Prima Doamnă a Statelor Unite nu reușește să fie pe placul internetului. Dacă acum doi ani Casa Albă arăta ca un ghețar din cauza albului minimalist al decorațiunilor, iată că anul trecut soția lui Donald Trump a avut o idee și mai dătătoare de fiori – cea mai mare parte a decorațiunilor din Casa Albă a fost de culoare roșie.

Și dacă globurile roșii nu sunt ceva neobișnuit, iar brazii monocromi au fost și încă mai sunt la modă, faptul că Melania a ales să umple o încăpere întreagă cu brazi roșii li s-a părut internauților mult prea mult, aceștia considerând imaginea sinistră. Prima Doamnă a Statelor Unite a motivat această alegere prin faptul că tema anului trecut, American Treasures (Comori americane), a inspirat-o…

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter