Ce mai face și cum arată Ileana Șipoteanu, la 5 ani de la moartea lui Dumitru Lupu: "Sunt singură..."

Publicat pe

Ce se întâmplă cu Ileana Șipoteanu, după ce soțul ei s-a stins din viață. În urmă cu cinci ani, Dumitru Lupu a murit, chiar de ziua de naștere a soției sale. Artista stă la Constanța și este singură. Cum arată viața acesteia de când e văduvă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ileana Șipoteanu și Dumitru Lupu s-au căsătorit în anul 1993. Cei doi au avut parte de o căsnicie extrem de frumoasă, însă o tragedia s-a năpustit asupra lor.

De ziua artistei, în 2007, compozitorul Dumitru Lupu s-a stins din viață, lăsând o marere în sufletul soției sale. A suferit enorm după moartea acestuia și a crezut că nu o să-și mai revină.

Citește și: Larisa Udilă a fost la un pas să se despartă de soțul ei:„L-am sunat pe tata plângând’

Citește și: Cine este Larisa Udilă.Tot ce nu știai despre ea

Citește și: Record de decese din cauza COVID-19, în ultimele 24 de ore.Câți oameni au murit

Citește și: Oana Roman se operează din nou! Ce intervenție își face:„În zona abdomenului…’

Ce se întâmplă cu Ileana Șipoteanu, după moartea soțului

Ileana Șipoteanu, în vârstă de 54 de ani, locuiește la Constanța și este profesor la Universitatea Ovidius. Încearcă să-și ocupe timpul liber cu plimbări, dar și cu vacanțe prin țară.

„Mă plimb liniștită, merg foarte mult pe jos, fac mișcare. Locuiesc în orașul cu cea mai mică poluare. Aici este o vreme senzațională, de ieșit la plimbare. Plec în vacanță câteva zile, apoi mă întorc. În străinătate nu am mai fost de vreo doi ani', a adăugat vedeta pentru Impact.

Chiar dacă este singură de mai bine de 5 ani, artista nu și-a refăcut viața. Recunoaște că primește diferite propuneri din partea bărbaților și chiar se amuză de situația în care este pusă.

„Sunt mulți care încearcă. Poate pentru că se gândesc că sunt singură, dar nu e rău. De ceva vreme tot insista un domn bine şi drăguţ (văduv şi dânsul) să ieşim la o cafea. L-am tot amânat şi mi-a fost ruşine după atâtea insistenţe să-i spun nu şi de data asta. Ne-am văzut în sfârşit pe un mal de lac sclipitor, undeva departe de ochii curioşi ai lumii. Din vorbă-n vorbă, (cam multă vorbă), a trecut timpul şi într-un final şi-a luat inima-n dinţi şi mi-a zis că ar trebui să încercăm să ne ducem traiul în comun. Eu, cum sunt de fel mai distrată şi gândindu-mă la orice altceva numai la o cerere de genul ăsta nu, n-am înţeles bine şi i-am spus că nu trebuie să meargă cu transportul în comun, că-l duc eu cu maşina. A făcut nişte ochi mari şi după mimica feţei, am înţeles că am ratat ceva important. Doamne, iartă-mă, dar nu era pentru mine!', a povestit soția regretatului compozitor de muzică ușoară Dumitru Lupu pentru sursa citată.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter