Celebrități care nu o suportă pe Meghan Markle

Publicat pe de Alina Dan

Când lumea întreagă a aflat că prințul Harry, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, se întâlnește cu actrița americană Meghan Markle, fostul star al seriei 'Suits', părerile au fost împărțite în două: unii care au aplaudat și susținut noua relație și alții care, nu doar că n i-au dat nicio șansaă, dar, mai mult, au blamat-o.

Când Meghan și Harry și-au anunțat logodna, în noiembrie anul trecut, actrița a avut de înfruntat un val și mai mare de negativism. Surprinzător, nu toate vocile au fost anonime sau cu mai puțină sonoritate, ci au existat printre cei care au dezaprobat relația lui Meghan cu Harry atât membri ai familiei cât și colegi din lumea filmului.

Printre acele celebrități care nu o suportă pe Meghan Markle se află:

Wendy Williams

Wendy Williams

Wendy Williams. Celebra prezentatoare TV, celebră pentru faptul că 'se hrănește cu bârfe' o consideră pe Meghan Markle 'prințesă din întâmplare'. În decembrie 2017, ea o compara pe Meghan cu un parior de cursă lungă care a pus ultima carte pe o miză mare și i-a reușit. 'A fost pe mâna mea (Meghan a fost invitată în una din emisiunile lui Wendy – n.r.) și știu de ce este capabilă', a mai spus Williams.

Câteva luni mai târziu, în februarie 2018, subiectul Meghan Markle a reapărut în discuțiile lui Wendy Williams. Atunci ea s-a referit la prințul Harry și la iubirea sinceră a acestuia pentru o 'prințesă din întâmplare'. Iar, când a văzut că, în ciuda multora, chiar și a ei, relația lui Harry cu Meghan a evoluat, a formulat verditctul: 'Nu va fi vina ei. Famila va fi de vină. Familia va strica totul'.

Dacă ținem cont de cele mai recente declarații ale lui Thomas Markle, tatăl lui Meghan, aproape că înclinăm să-i dăm dreptate lui Wendy Williams.

Jurnlistul britanic Piers Morgan este celebru pentru subiectele de senzație, adesea de primă pagină, pe care le semnează. Un subiect de primă pagină, care i-a purtat semnătyura, a fost și acela în care o acuza pe Meghan Markle că 'îl bântuie'.Piers Morgan

Într-un episod din februarie 2018 al seriei 'Loose Women', difuzate de ITV, Morgan susținea că a fost foarte bun prieten cu Meghan Markle, până când aceasta a început oficial relația cu prințul Harry. Jurnalistul a mai povestit că este un mare fan al serialului america 'Suits' și, din acest motiv, urmărește pe Twitter o parte din distribuție. 'În momentul în care i-am dat Follow lui Meghan Markle, am și primit un mesaj privat de la aceasta, prin care spunea că este un mare fan al meu', spune

Piers Morgan.

Au urmat cateva schimbruie de emailuri, apoi cei diu s-au întâlnit la Wimbledon. El a invitat-o pe viitoarea ducesă la un bar și, în nici 90 de minute, cei doi erau cei mai buni prieteni în fața unui pahar. După aceste moment… nimic, O tăcere totală.

Mai târziu, în aprilie 2018, Morgan a criticat din nou cuplul Meghan Markle – prințul Harry pentru alegerea lor, considerată de el o gravă încălcare a tradiției Casei Regale britanice, de a avea la nuntă un tort organic din flori de soc și lămâie, în locul tradiționaului tort de fructe.

Prințul Harry și Meghan Markle generează un imens scandal și senzațional alegând să facă după cum îi taie capul', a comentat Piers Morgan.

Însă nimeni nu a fost atât de acid în comentariile despre Meghan Markle cum a fost personalitatea media Katie Hopkins. Fosta actriță, actuala ducesă a intrat în ateția ei încă din 2016 când aceasta scos în evidență dependența de Instagram a lui Meghan Markle. Numind-o 'Kate Middleton americană', Hopkins nu a omis să amintească despre una dintre îndeletnicirile lui Meghan: 'freelance calligrapher' – ceea ce înseamnă că avea capacitatea de a scrie de mână cu un stilou – , dar și despre

Katie Hopkins

modul în care averea acesteia a sporit considerabil într-un timp foarte scurt.

În februarie 2018, Katie Hopkins a culminat prin a o portretiza pe Meghan Markle astfel: 'are un buget ca al Prințesei Diana și o față de câștigătoare de Oscar'.

Dar, să nu uităm, Meghan Markle nu are niciun Oscar în palmares.

Numele lui Crissie Swan poate că nu spune prea multe în SUA, dar are un puternic ecou în televiziunea australiană, unde este considerată un vector. Totodată, ea este și unul dintre cei mai aspri critici ai lui Meghan Markle.

Într-o declarație care a circulat pe Facebook, Swan spunea: 'Din anumite motive, nu îmi pot îmblânzi atitudinea față de ea'. După care a explicat: 'Este vorba despre manierele ei. Despre modul cum arată, despre cum joacă. Pentru mine, ea arată de parcă ar fi imaginea autoumilinței'.

Tabloidelor le place scandalul, mai ales când protagoniștii sunt membri ai caselor regale. După ce a fost anunțată logodna prințului Harry cu Meghan

Markle, mulți au speculat cu privire la faptul că Markle și Kate Middleton, viitoare cumnate, nu se prea înțeleg. Potrivit publicației Daily Star, fiecare dintre ele ar încerca să-și adjudece titlul de 'noua prințesă a inimilor', pe care îl poartă și acum, postmortem, Lady Di. Nu doar că aparițiile împreună ale lui Kate și Meghan sunt foarte rare, dar cele două sunt și foarte diferite din multe puncte de vedere. Ce-i drept, nici educațiile britanică și americană au foarte puține punct comune.  Markle a încălcat tradiția în repetate rânduri, în timp ce Ducesa de Cambridge a pozat întotdeauna în reprezentanta perfectă a Casei Regale Britanice.

Și revista Life&Style vorbește despre o posibilă inamică a lui Meghan Markle. Este vorba despre sora mai mică a lui Kate, Pippa Middleton care nu s-a arătat prea încântată de venirea lui Meghan pe scena regală. 'Kate și Pippa obișnuiau să facă totul împreună și să-și vorbească în fiecare zi. Dar acum că a apărut și Meghan în peisaj, dinamica relației s-a schimbat și Pippa se simte dată deoparte', a declarat o sursă pentru publicația citată.

 

Nici prințesa Eugenie de York nu prea o oare la inimă pe Meghan Markle. Mai ales după ce prima a fost forțată să-și amâne propria nuntă pentru că, în acea perioadă, Meghan și Harry aveau alte angajamente.

'[Familia regală] avea alte planuri în acea perioadă, așa că nu puteau avea nunta atunci. Jack a spus că dacă nu o pot face în septembrie, atunci vor muta nunta în octombrie', a povestit Joanna Newton pentru Daily Mail.

În plus, este posibil ca, în acest caz, sentimentul să fie reciproc, pentru că prințesa Eugenie a păstrat legături strânse cu majoritatea fostelor iubite ale lui Harry, inclusiv cu Cressida Bonas și Chelsy Davy.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter