10 copii de celebrități care au devenit modele

Publicat pe

Când părinții tăi se numesc Cindy Crawford, Jude Law, Alec Baldwin sau Johnny Depp, mai mult ca sigur că deja ai câștigat la loteria genetică atunci când vine vorba atât de aspectul fizic, cât și de talent. Ca atare, tot ce-ți rămâne de făcut e să calci pe urmele lor, deși, uneori, nu e deloc o povară ușor de dus, dat fiind că așteptările sunt pe măsura celebrității părinților tăi.

 

 

 

Printre copiii starurilor care au ales o carieră în modeling se află superba Kaia Gerber (15), fiica nu mai puțin celebrei Cindy Crawford, care în 2015 a semnat un contract cu agenția IMG, o pepinieră de fotomodele celebre (Karlie Kloss, Kate Moss, Miranda Kerr).

 

 

 

La doar 16 ani, Lily-Rose Depp, fiica Vanessei Paradis și a lui Johnny Depp a devenit model pentru casa Chanel. Frumusețea ei nu poate fi pusă la îndoială, la fel și aptitudinile de fotomodel, însă cu siguranță a contat puțin și faptul că mama ei a fost mulți ani muza Chanel.

 

 

Și fiul lui Pierce Brosnan, Dylan (19), îi calcă pe urme tatălui său, cel puțin în ceea ce privește frumusețea. La doar 16 ani, tânărul a fost vedeta campaniei Saint Laurent, iar acum este preferatul celor de la Burberry.

 

 

Și Brooklin Beckham (17), fiul Victoriei și al lui David Beckham, și-a făcut intrarea în lumea modei încă de la 15 ani, acum fiind deja sub contract cu o agenție de fotomodele.

 

 

Așchia nu a sărit departe de trunchi nici în cazul lui Rafferty Law (20), fiul lui Jude Law și Sadie Frost. Tânărul a avut parte deja de prima defilare importantă pentru DKNY, la Londra.

 

 

În ceea ce o privește pe superba Georgia May Jagger (24), e greu de crezut că este fiica lui Mick Jagger. Totuși, buzele senzuale, pe care le-a moștenit de la celebrul său tată, o dau de gol… Georgia a fost deja model pentru Chanel, Versace, Miu Miu, Vivienne Westwood și o cunoașteți deja din reclamele Rimmel cu celebra replică „get the London look”.

 

 

Acum câțiva ani, tatăl său, Alec Baldwin, cu care avusese un incident neplăcut, o făcea „purcică prost-crescută și nepăsătoare”, azi Ireland Baldwin (21) are un contract cu IMG, care nu putea să nu racoleze o asemenea frumusețe statuară.

 

 

Tali (23) este fiica celebrei Annie Lennox (Eurythmics) și a apărut de nenumărate ori în revista „Vogue”, a defilat pentru Acne, Cristopher Kane, Burberry, Prada și Missoni, având toate șansele să devină cel puțin la fel de faimoasă ca mama sa.

 

 

 

Dakota Johnson (27), fiica lui Melanie Griffith și Don Johnson, cel mai popular cuplu al anilor 80, a lucrat pentru IMG Models și a defilat pentru MANGO Jeans, dar cu siguranță lovitura a dat-o interpretând-o pe Anna Steele în „50 Shades of Grey”.

 

 


Și ultima, dar nu și cea din urmă… Riley Keough (27) are o descendență ilustră – este nepoata lui Elvis Presley și fiica Lisei Marie. A lăsat în urmă lumea muzicii pentru a urma o carieră în modeling și actorie. Ea a jucat în „The Runaways” cu Kirsten Stewart și Dakota Fanning și a apărut în campanii pentru Dolce & Gabanna, Dior și Victoria’s Secret.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter