Adelina Pestriţu, însărcinată în şase luni, poartă tocuri la cumpărături. Radiază de fericire

Publicat pe

Adelina Pestriţu, însărcinată în şase luni, poartă tocuri. Ediţia VIVA! shopping with stars de anul acesta a surprins-o pe brunetă însărcinată pentru prima oară. Dacă anul trecut se concentra asupra proiectelor sale, anul acesta va primi cel mai frumos dar: bebeluşul pe care şi-l dorea!

După ce s-a lăsat seara, Adelina Pestriţu a apărut în Bucureşti Mall Vitan, la evenimentul organizat de revista noastră, intitulat „VIVA! shopping with stars”. Ne-am bucurat să o avem printre noi şi să o vedem activă, energică, cum a fost dintotdeauna.

Adelina Pestritu face cumparaturi la VIVA Shopping with stars

Adelina Pestritu face cumparaturi la VIVA Shopping with stars

A atras toate privirile în momentul în care a păşit printre celelalte vedete dornice de cumpărături. Ţinuta pe care a purtat-o i-a ascuns burtica. A ales să îmbrace un compleu vaporos, de vară, în nuanţe foarte vii şi vesele. Pe cap a purtat un turban, bineînţeles, asortat cu restul ţinutei. Ce ne-a surprins a fost faptul că nu a renunţat la tocuri. O pereche de sandale de lac, nude, i-au completat outfit-ul.

Adelina Pestrițu, shopping VIVA session

Vedeta face sport, merge la medic, el fiind cel care o sfătuieşte în ce priveşte sarcina, iar acesta se pare că nu i-a interzis să poarte încălţăminte înaltă. De obicei se îmbracă lejer, după cum ne-a declarat, însă la evenimentul nostru a preferat să poarte ceva special.

După o poză la panou, vedeta a pornit la pas prin mall, după cumpărături. A „furat” din meseria stiliştilor cu care a colaborat de-a lungul timpului, aşa că acum este o mică specialistă. S-a plimbat printre rafturi, a găsit rochii vaporoase, ţinute lejere care îi vin acum perfect.

Adelina a avut mereu zâmbetul la ea, a făcut multe poze cu fanii şi s-a bucurat de eveniment împreună cu toată echipa VIVA!.

Vedeta va deveni mamă în câteva luni, pentru prima oară. În urmă cu aproximativ un an de zile, Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea au început să trăiască o frumoasă poveste de dragoste. Ea super celebră, el mai puţin cunoscut în lumea mondenă din România.

 

Adelina Pestrițu, din nou mireasă

Adelina spune că are planuri mari în viitorul apropiat, astfel că, după ce va deveni mămică, și își va creștina fetița, va îmbrăca și rochia de mireasă.

'O să fiu și mireasă. Intenționăm să facem nunta după botez, dar nu am stabilit data. Prin noiembrie am vrea să facem botezul. Le luăm separat pentru că vrem să dăm importanța cuvenită ambelor evenimente', a dezvăluit Adelina acum câteva săptămâni.

Adelina Pestrițu face shopping

Foto: Adrian Manolache

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter