Andreea Bălan a făcut publică prima imagine cu rochia de mireasă

Publicat pe

Andreea Bălan a făcut publică imaginea cu rochia de mireasă pe care a purtat-o în ziua în care s-a căsătorit cu Gerge Burcea.

Într-un cadru intim, pe o o plajă din Malibu, California, vedeta a ales pentru ziua cea mare o rochie alba, sexy, brodată, scurtă peste care a avut aplicată o fustă lungă, spartă în părți. Cu un styling foarte simplu, natural, dar de efect, Andreea a radiat de fericire în brațele proaspătului soț, așa cum se poate observa în fotografia pe care aceasta a postat-o pe rețelele de socializare.

„Fericire, iubire și împlinire', a scris Andreea în dreptul fotografiei, iar fanii nu s-au mai oprit din a o felicita pe proaspăta căsătorită

La fel ca Andreea, George Burcea este cel mai fericit și asta se citește pe chipul lui în fotografia în care își ține în brațe mireasa, dar și în mesajul pe care l-a postat pe pagina sa de Facebook.

„Cel mai fericit dintre pământeni', a fost sentimentul pe care actorul l-a împărtășit fanilor săi.

Andreea și George formează un cuplu din anul 2015. Pe 9 octombrie 2016, cei doi au devenit părinți pentru prima dată, Andreea aducând pe lume o fetiță, Ella Maya.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Andreea Bălan s-a căsătorit în America. Cum a arătat buchetul ei de mireasă

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter