Prinţul George va merge la şcoală din toamnă. Unde au hotărât Kate şi William să înveţe micul moştenitor

Publicat pe

Kate şi William au ales şcoala pe care micul Prinţ George, care va împlini peste cateva luni 4 ani, o va urma începând din aceasta toamnă.

 

Într-un comunicat publicat de Palatul Kensington se arată că George va frecventa şcoala particulară Thomas’s Battersea School, întrerupând astfel tradiţia de a merge la Wetherby School Notting Hill, o instituţie prestigioasă de învăţământ, unde au învaţăt atât William, tatăl lui, cât şi Harry, unchiul lui.

 

„Altețele lor regale sunt fericite că au găsit o școală unde au încredere că George își va începe cu succes educația” se arată în comunicatul dat publicităţii.

 

La sfârşitu anului trecut, William şi Kate au decis să se mute la Londra din aceasta toamnă, Prinţul William renunţând la postul de pilot pentru a prelua tot mai multe dintre angajamentele oficiale pe care care bunica lui, Regina Elisabeta a II-a nu le mai poate onora din cauza vârstei. William şi Kate, împreună cu cei doi copii ai lor, locuiesc în prezent la Anmer Hall, în Norfolk, unde Prinţul George frecventează o grădiniţă Montessori.

 

„Suntem onorați și încântați că altețele lor regale ducele și ducesa de Cambridge au ales Thomas’s Battersea pentru prințul George”, a declarat directorul școlii, Ben Thomas. „Abia așteptăm să-l primim pe prinț și pe toți noii noștri elevi la școală, în luna septembrie„, a adăugat acesta.

 

Şcoala Thomas’s Battersea School a fost infiinţată în 1977 de parintii lui Ben Thomas, iar în prezent este frecventată de 540 de copii, băieţi şi fete, cu vârste cuprinse între 4 şi 13 ani. Aceştia urmează multe cursuri de muzică, dans şi teatru şi fac sport.

 

Florentina Liutic, Foto: Hepta

 

Vezi si:

De ce Printul George poarta mereu pantaloni scurti

 

 

Prinţul George va merge la şcoală din toamnă. Unde au hotărât Kate şi William să înveţe micul moştenitorPrinţul George va merge la şcoală din toamnă. Unde au hotărât Kate şi William să înveţe micul moştenitor

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter