E frumos şi talentat! Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, se transformă într-un puşti din ce în ce mai cool!

Publicat pe

Mihaela Rădulescu are de ce să fie mândră: Ayan, singurul ei copil, este o frumuseţe de băiat, care, pe deasupra, este şi foarte talentat.

 

Crescut doar de Mihaela la Monaco, Ayan învaţă foarte bine, iar în timpul liber practică multe sporturi sau exersează la chitară, acesta fiind unul dintre momentele surprinse de Mihaela recent.

 

Play. Love. Repeat #mylove #myboy #ayanmylove #studying #myheaven #mylifewithaview #mihaelaradulescuschwartzenberg

A post shared by Mihaela R. Schwartzenberg (@mihaelaschwartzenberg) on

Postata pe Instagram, fotografia cu Ayan cantand la chitara si însoţită de mesajul „Play. Love. Repeat' şi de hashtag-urile #mylove #myboy #ayanmylove #studying #myheaven #mylifewithaview #mihaelaradulescuschwartzenberg a făcut mii de like-uri, toţi fanii ei fiind de acord că Ayan este un înger de copil, foarte cool şi că devine „periculos de frumos”.

 

Într-un interviu pentru Viva!, Mihaela dezvăluia că are de gând „să crească un bărbat din puiul acesta de om' şi spunea cum îl creşte ea, de fapt, pe Ayan.

 

„Avem o disciplină în viața noastră, mai ales că sunt o mamă singură. Până acum ne-a ieșit, ce să zic? … trebuie să mă laud. E cel mai bun la școală, e pasionat de sporturi si activități trăsnite pe care le facem împreună ‒ skateboard electric, parapantă, parașutism, snowboard, wakeboard, karting etc. Am avut cu el o relație foarte strânsă de la început, l-am purtat cu mine mereu, nu am avut bonă niciodată, nici în ziua de azi nu am. Am încercat mereu să fiu lângă el și, chiar dacă am plecat la joburi sau la emisiuni, am fost lângă el la tot ce contează pentru el. Așa că de-a lungul timpului am avut o comunicare foarte bună, copilul fiind foarte echilibrat! Nu s-a aruncat niciodată pe jos cerându-mi jucării în maga­zine, ba chiar îl rugam eu să ia mai mult de una, nu a țipat, nu a făcut crize… Nu am avut astfel de probleme cu el! Fiind un copil echilibrat, a fost foarte ușor să avem discuții despre orice: despre școală, sport, fete, sex, iubire. Sigur, să ne înțelegem, am vorbit ca pentru vârsta lui. În ceea ce privește computerele, am pro­gramul de „parental control pe fiecare dintre ele, televizorul nostru nu are acces la programele românești, adică este ferit de toate aceste tentații.'

 

Florentina Liutic

 

Vezi si:

 

Mihaela Radulescu – De ce ne enerveaza din nou

Cum arata camara lui Ayan

 

E frumos şi talentat! Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, se transformă într-un puşti din ce în ce mai cool!E frumos şi talentat! Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, se transformă într-un puşti din ce în ce mai cool!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter