Andreea Bălan și-a botezat fiica. Iată ce ținute a ales pentru marele eveniment!

Publicat pe

Andreea Bălan și-a botezat fetița, pe Ella (6 luni), sâmbătă, la Biserica Doamna Oltea din București. Deși a fost un eveniment restrâns, la care a fost interzis filmatul, artista și-a ales cu grijă ținutele pentru petrecere.

La biserică, Andreea a ales o rochie roz pal, până peste genunchi și sandale în aceeași nuanță. Look-ul său a fost completat de o coafură lejeră, artista alegând buclele. Pentru petrecerea de la Palatul Bragadiru, cântăreața a ales o rochie lungă, până în pământ, albastru închis, care îi lăsa umerii goi, accesorizată cu o centură neagră în jurul taliei. Ambele ținute au fost creația designer-ului Athena Philip.

Pe de altă parte, George Burcea a purtat un costum negru, cămașă albă și cravată roz pal, în aceeași nuanță cu rochia de zi a Andreei.

La eveniment au luat parte familia și câțiva prieteni, printre invitați numărându-se și Ozana Barabancea, Andreea Antonescu și Petrișor Ruge. Cei prezenți la petrecere nu au avut voie să filmeze deloc, iar din această cauză George (sau Jorge) a fost dat afară din cauză că făcea un live în locație.

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit, luna trecută, în Malibu. Ceremonia a fost una restrânsă, pe plajă.

Andreea Bălan și-a botezat fiica. Iată ce ținute a ales pentru marele eveniment!Andreea Bălan și-a botezat fiica. Iată ce ținute a ales pentru marele eveniment!

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Andreea Bălan s-a căsătorit într-un decor idilic. Care este povestea rochiei ei de mireasă 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter