Andreea Bălan s-a căsătorit într-un decor idilic. Care este povestea rochiei ei de mireasă

Publicat pe

Andreea Bălan s-a căsătorit cu actorul George Burcea în California, pe o plajă de vis, iar artista a purtat o rochie de mireasă creată după o idee a ei.

 

Fericire, iubire şi împlinire” este mesajul postat de Andreea Bălan pe pagina ei de Facebook, ce a însoţit prima fotografie de la nunta care a avut loc în cadrul idilic din Malibu.

 

În fotografia care a primit mii de like-uri, Andreea râde fericită în braţele soţului ei, iar fanii săi au avut ocazia să vadă pentru prima dată cum arată rochia de mireasă în care artista s-a căsătorit.

 

Rochia de mireasă este o creaţie Atena Philip realizată din dantelă guipure, tul şi voal diafan, iar Andreea a reuşit să fie o mireasă delicată şi feminină, dar în acelaşi timp modernă şi nonconformistă.

 

Se pare ca rochia realizată la comandă de o echipă de designeri şi croitori are şi un element surpriză, care încă nu a fost dezvăluit.

 

Vezi si:

Andreea Balan s-a casatorit in America. Cum arata buchetul ei de mireasa!

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter