Adele a cântat "Set Fire to the Rain" și a adus... ploaia!

Publicat pe

În pofida ciclonului Debbie, care face ravagii în Australia, duminică Adele a ținut un concert în Auckland, pe un stadion în aer liber și nimic nu a putut-o opri din cântat, nici măcar ploaia torențială, căreia artista i-a rezistat în mod eroic.

 

 

Adele se apropie de sfârșitul de turneu, iar concertul din Australia a marcat, cu siguranță, aproape metaforic, datorită ploii torențiale, un an îmbelșugat pentru artistă. Cei mai bine de 40.000 de oameni care au participat la concertul artistei au avut parte de un spectacol de excepție, ceea ce era de așteptat, fiindcă Adele este o profesionistă desăvârșită, dar și de o surpriză neașteptată – cireașa de pe tort a fost o ploaie torențială incredibilă, care risca să întrerupă concertul.

 

Spre surpriza tuturor, Adele a cântat fără să pară deranjată prea mult de desfășurarea furtunoasă a naturii, răsplătindu-și astfel fanii care au suportat cu stoicism ploaia. Ulterior, una dintre fanele ei de pe Instagram comenta: „Atâtea cântece, atâtea povești, atâtea picături de ploaie, atâtea inimi umplute noaptea trecută. Îți mulțumim, Adele, că ești o femeie care a îndrăznit să viseze și că îți împărtășești visele cu noi!'.

 

La un moment dat, unul dintre fanii artistei, impresionat de faptul că artista era de neclintit, în pofida ploii tot mai puternice, i-a oferit artistei o pelerină roz, care, ce-i drept, se potrivea ca nuca-n perete cu rochia elegantă și strălucitoare a cântăreței, dar Adele nu a ezitat să și-o pună amuzată, continuând să cânte. La un moment dat, chiar a glumit cu publicul, spunând că, din cauza ploii, i-a intrat în ochi lipiciul de la genele false, iar asta o face să vadă totul și mai neclar. Neclar sau nu, Adele a cântat impecabil, ca de fiecare dată, făcând show, artista câștigând și mai mult respectul fanilor săi din Australia și nu numai, fiindcă pozele cu ea au împânzit imediat internetul.

 

Adele last night 😂☔️#soaked #adele #poncho #adeleauckland #newzealand #adeleponcho

A post shared by Danielle Allan (@danielleallan) on


 

 

 

Oana Pantazi

Foto: Instagram

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter