Transformare spectaculoasă de look pentru Feli

Publicat pe

După 4 ore petrecute alături de hair stilişti şi make-up artişti, Feli a devenit Prinţesa Khaleesi, mama dragonilor din celebra serie Urzeala tronurilor'.

Incredibila transformare are loc cu puţin timp înainte de lansarea celui de-al 7-lea sezon al serialului. Khaleesi este o inspiraţie pentru mine ca femeie, mă regăsesc în acest personaj. Abia aştept sezonul al şaptelea şi mi se pare aşa de frumos că noi facem această transformare cu puţin timp înainte de lansarea lui. Simt că am intrat deja în febra aşteptării şi că sărbatoresc şi aştept sezonul aşa cum se cuvine, în chip de Khaleesi.', mărturiseşte Feli.

Artista a purtat 3 kilograme de păr, cu o lungime de aproape 1 m: N-am mai avut niciodată părul atât de lung, însă sunt femeie şi sunt obişnuita cu transformările de look. Am avut adrenalină şi nu am simţit greutatea părului pe care l-am purtat', adaugă Feli care s-a simţit ca în familie alături de echipa Jovsky Studio. Parcă mai lucrasem înainte cu ei de o sută de ori, deşi abia îi cunoscusem.'

Feli este zilele acestea în plină pregătire pentru concertul ei din 18 mai, de la Hard Rock Café care va purta numele Eu sunt Feli': Va fi un concert în care îmi voi pune sufletul pe scenă, în care voi povesti ce m-a făcut să compun fiecare dintre piesele mele, în care voi spune cum sunt eu, aşa cum faci în faţa unor prieteni buni. Va fi un concert foarte cald şi personal, de aceea îl si numim Eu sunt Feli'. Abia aştept întâlnirea cu publicul, suntem în pline pregătiri, facem repetiţii cu trupa, reorchestrăm piesele, vor suna mai rock', spune artista.

Vezi si:

Cum a slabit Feli 30 de kilograme in 6 luni

Transformare spectaculoasă de look pentru FeliTransformare spectaculoasă de look pentru Feli

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter