Ei sunt cei 3 fantastici! Cătălina Ponor, Marian Drăgulescu și Larisa Iordache cuceresc Europa la Cluj

Publicat pe

4 medalii a cucerit România la Campionatele Europene de Gimnastică de la Cluj. Cătălina Ponor și Marian Drăgulescu sunt campioni europeni, în timp ce Larisa Iordache urcă și ea pe podium și cucerește bronzul european la bârnă.

Perfect, acesta este cuvântul pentru exercițiul executat de Cătălina Ponor la bârnă, exercițiu care i-a adus aurul european pentru a cincea oară și a făcut-o lider incontestabil la acest aparat.

„Vă mulțumesc din tot sufletul pentru toate încurajările, felicitările și inimile care au fost alături de mine în acest Campionat European. Nu vă pot descrie cât de frumos este să reușești, să mai demonstrezi o dată ca tot ce fac, fac cu plăcere, dăruință și cu sufletul. Am reușit, în sfârșit, să aduc medalia care mi-am dorit-o de mult timp după multe probleme de sănătate , intrigi și poate incertitudini. Am avut încredere în mine, am mers mai departe și am reușit așa cum am putut, cu cine am putut și cât am putut. Sper să fie un bun antrenament pentru campionatul mondial din toamnă din Canada. Vă mulțumesc încă o dată tuturor!!!! Sunteți minunați ! Vă iubesc!', a fost mesajul pe care Ponor l-a postat pe pagina sa de Facebook.

Marian Drăgulescu îi aduce României 2 medalii, una de aur la sol și una de argint la sărituri și doboară, astfel, recordul Nadiei Comăneci la titluri continentale, obținând 10 de-a lungul carierei. Nadia i-a susținut pe gimnaștii români din public și a trăit fiecare emoție alături de ei.

Larisa Iordache cucerește bronzul european la bârnă și urcă alături de Cătălina Ponor pe podium.

Iată imagini impresionante cu cei trei gimnaști!

Ei sunt cei 3 fantastici! Cătălina Ponor, Marian Drăgulescu și Larisa Iordache cuceresc Europa la ClujEi sunt cei 3 fantastici! Cătălina Ponor, Marian Drăgulescu și Larisa Iordache cuceresc Europa la Cluj

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Marian Drăgulescu – La 36 de ani este campion european la sol şi vicecampion la sărituri

Larisa Iordache, medalie de bronz la bârnă la Campionatele Europene de Gimnastică de la Cluj

Cătălina Ponor, aur la bârnă la Campionatele Europene de Gimnastică de la Cluj 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter