Andreea Bănică și-a cumpărat apartament de 900.000 de euro

Publicat pe

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, au plătit 900.000 de euro pentru un apartament în București. Pentru a achiziționa noua locuință, care se află într-o zonă bună a capitalei, vedeta a povestit că a trebuit să facă ceva sacrificii.

Într-o emisiune TV, Andreea a vorbit despre noua casă care este mai mare și mai spațioasă.

Mi-am luat mult de la gură ca să îmi cumpăr acest apartament. Eu nu am avut nimic, nici eu nici Lucian. M-am gândit pentru copiii mei să le dau un apartament la un moment dat. Mi-aș dori să am un apartament la Paris', a spus vedeta.

În urmă cu ceva timp, Andreea și Lucian au mai achiziționat un apartament în care locuiau niște chiriași, acea investiție fiind una profitabilă pentru ei pentru că în fiecare lună primesc venit fix de acolo, așa cum chiar ea a mai povestit.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea, care este și managerul ei, formează un cuplu de mai bine de 20 de ani și au împreună doi copii: o fetiță, Sofia (8 ani), și un băiețel, Noah (5 luni).

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Andreea Bănică și-a schimbat radical look-ul și a donat 30 cm de păr

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter