Cum arată Tiffani Thiessen, Kelly din „Salvaţi de clopoţel” la 43 de ani

Publicat pe

Au trecut mulţi ani de când Tiffani Thiessen o interpreta pe Kelly în serialul Salvaţi de clopoţel', însă timpul pare ca s-a oprit în loc pentru frumoasa brunetă.

 

Tiffani, care a jucat si in serialul „Beverly Hills 90210”  are astăzi 43 de ani şi arată incredibil de bine după cum o dovedesc cele mai recente fotografii.

 

Surprinsă la shopping cu câţiva prieteni, actriţa surprinde prin forma sa fizică perfectă, deşi a devenit mămica de 2 ani. Tiffani a afişat un look casual, foarte chic, purtând o bluză neagră cu volane, jeanşi şi o pereche de pantofi cu toc. Cu părul prins într-o coadă de cal, un ruj roşu şi zâmbetul pe chip, Tiffani ne-a aratat cât de bine se simte.

 

Din 20015, actriţa este ca=ăsătorită cu actorul Brady Smith, împreună cu care are doi copii, o fetiţă şi un băiat. Harper Renn, fetiţa ei, i-a moştenit trăsăturile frumoase şi culoarea ochilor.

 

Florentina Liutic, Foto: Hepta

 

Cum arată Tiffani Thiessen, Kelly din „Salvaţi de clopoţel' la 43 de aniCum arată Tiffani Thiessen, Kelly din „Salvaţi de clopoţel' la 43 de ani
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter