Cabral, reacţie acidă despre vedetele TV: "99% dintre toți de-ți zâmbesc de la TV nu sunt așa frumoși"

Publicat pe

Cabral, reacţie acidă despre vedetele TV. De ani de zile îl vedem pe Cabral pe micul ecran, ba în seriale TV, ba în diverse formate sau la cârma unor emisiuni. Acesta a povestit cât de ciudat i se pare că majoritatea vedetelor au optat pentru o frumuseţe înşelătoare. Spune că este o perfecţiune falsă!

Cabral a povestit faptul că de 20 de ani lucrează în televiziune. Este de părere că în ultimul timp apar diverse persoane care promovează o frumuseţe „de plastic şi silicon”. Spune el că este o perfecţiune falsă pe care telespectatorii o cred naturală.

Acesta spune că unele doamne şi domnişoare vorbesc de tratamente de frumuseţe, de creme, în condiţiile în care ele vizitează foarte des cabinetele medicilor esteticieni.

„Uite, lucrez de 20 de ani într-un domeniu care bombardează oamenii cu frumusețe. Uneori frumusețe naturală, sinceră. Dar de prea multe ori cu frumusețe de plastic și silicon, machiaje de câte 4-5 ore și sute de euro, păcăleli cu lumini puse ca să înșele ochiul și editări foto și video menite să taie anii și să adauge… perfecțiune. Falsă.

Mă uit la noi, frumușeii… la sfârșitul zilei. Cu bube și coșuri, riduri în colțul ochilor, părul rărit și cearcăne sub ochi. Dar tu nu ne vezi așa, cu bube și coșuri, riduri în colțul ochilor, părul rărit și cearcăne sub ochi. Tu vezi doar perfecțiunea. Și am tot încercat să rescriu pasajul ăsta, dar nu-mi iese nicicum altcumva… tu vezi doar perfecțiunea unor nebuni care se bat parte-n parte cu natura, cu normalitatea și cu adevărul. Pentru că 99% dintre toți ăștia de-ți zâmbesc de la TV nu sunt nici pe departe așa frumoși precum îi vezi. (…) 

Însă cea mai nocivă chestie pe care o pot imagina în direcția asta este că niște doamne și domnișoare ce dorm cu acele de la seringi înfipte-n față explică prin ziare, reviste și emisiuni cum să rămâi tânără și frumoasă folosind fel-de-fel de creme, loțiuni și tratamente, în timp ce ele sunt operate de nu le mai recunosc nici mamele de le-au făcut.”, a scris Cabral pe blogul său.

Cabral a fost marginalizat în copilărie

Cabral a fost marginalizat în copilărie. La 40 de ani, prezentatorul şi-a făcut curaj şi povestit despre clipele neplăcute din copilărie atunci când a fost discriminat de către colegii de şcoală. Avea şi câteva porecle pe care nu le-a uitat. Vremurile au trecut, iar el are o carieră de invidiat!

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter