Ce fac Andreea Berecleanu și Andreea Esca când fiicele lor sunt plecate la studii. Fetele sunt la Londra, ele au plecat împreună spre altă destinație

Publicat pe

 

Ce fac Andreea Berecleanu și Andreea Esca când fiicele lor sunt plecate la studii. Fetele sunt la Londra, ele au plecat împreună spre altă destinațieCe fac Andreea Berecleanu și Andreea Esca când fiicele lor sunt plecate la studii. Fetele sunt la Londra, ele au plecat împreună spre altă destinație

După ce fiica Andreei Esca s-a mutat la Londra pentru facultate, Andreea Berecleanu a făcut același pas pentru fiica sa, care-și va petrece în Anglia ultimii doi ani de liceu. Rămase acasă fără fete, pentru prima dată în viața lor, mamele nu au stare. Așa că au luat o nouă decizie la indigo, 'plecând' amândouă în Italia…

Profesional, cele mai celebre prezentatoare de știri din România sunt rivale pe micul ecran, activând la posturi concurente. La nivel personal, însă, lucrurile stau cu totul altfel, vedetele având o prietenie veche și gândind, se pare, la fel.

Andreea Berecleanu și Andreea Esca și-au trimit fiicele la studii în Anglia

După ce ambele și-au trimis fetele la studii în Londra în același timp – Alexia Eram a început facultatea la Londra, în vreme ce Eva Zaharescu va studia ultimii doi ani de liceu aici – coincidențele continuă.

Rămase acasă cu fiii, Ares, respectiv Petru, Andreea Esca și Andreea Berecleanu au decis că e cazul să petreacă două ore ca fetele, dând o scurtă fugă în Italia. La figurat, căci, alături de alte vedete, au mers să-și aleagă ținutele preferate din colecția toamnă-iarnă Stefanel, nu înainte de a 'testa' o motocicletă Vespa. Moment pe care nu au ezitat să-l imortalizeze, deși în viața de zi cu zi amândouă preferă mașina.

Niciodată nu este prea târziu, însă, pentru noi provocări, așa că nu este exclus ca în scurt timp cele două prezentatoare de știri să devină pasionate de motoare. După cum istoria a dovedit, e de ajuns să se apuce una de un lucru, că cealaltă o urmează îndeaproape.

Foto: PR, Instagram

Citește și:

Ce semnificație are inelul de 85 de lire pe care Meghan Markle îl poartă pe degetul de la mâna dreaptă

Carmen Brumă a fost operată de urgenţă. Cu ce s-a confruntat vedeta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter