Ce ţinute va purta Adelina Pestriţu la botezul fiicei sale. Zenaida Maria va fi în centrul atenţiei

Publicat pe

Adelina Pestriţu îşi alege deja ţinutele pentru botezul fiicei sale. Zenaida Maria va fi creştinată pe data de 10 noiembrie. Evenimentul este organizat în detaliu, totul o să fie perfect! Vedeta vrea să iasă totul ca la carte!

Adelina și Virgil sunt în toiul pregătirilor pentru botezul ce va avea loc pe data de 10 noiembrie la care sunt așteptați aproximativ 250 de invitați. Zenaida Maria va fi creștinată de trei preoți, dintre care unul adus special de la Constanța, de către nașii lor. Ulterior, petrecerea va avea loc la un restaurant din nordul Capitalei, acolo unde cei doi părinți promit distracție pe cinste.

Vedeta se preocupă foarte mult şi pentru ţinutele pe care le va purta la eveniment. O rochie pentru biserică, alta pentru eveniment. O să se asorteze cu fiica ei.

„Voi avea două ţinute, una de zi şi una de seară. Cea de zi îmi doresc foarte mult să fie una decentă pentru că o să mergem la biserică şi va fi asemănătoare, dacă nu identică cu cea a lui Zeny. Cea de seară va trebui să fie una foarte elegantă, nu comodă, pentru că tot ce este comod nu este elegant şi sexy. Aşa că va trebui să fie pe corp, poate un decolteu, nu ştiu…ceva cu paiete, strălucitor, de seară.

Nu o să mă vedeţi în trening în seara botezului, vreau să arăt bine în toate pozele. Având în vedere că este botez de fetiţă, mi-aş dori să mergem pe culori deschise.

Rochiţia lui Zeny este surpriză. „, a spus vedeta la Teo Show.

Adelina Pestrițu și-a tatuat numele fetiței

Împătimită a desenelor pe trup, Adelina Pestrițu și-a tatuat numele fetiței, așa cum a și declarat, în premieră, la Interviurile VIVA!, că are de gând să facă. Noi vă prezentăm primele imagini cu noul tatuaj al vedetei.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter