Motivul dureros pentru care Dima Trofim a participat la "Ultimul Trib": "Să o pot ajuta pe sora mea". Femeia a murit pe 5 septembrie

Publicat pe

Dima Trofim a povestit pentru prima dată care a fost unul dintre motivele pentru care a participat la 'Ultimul Trib', unde poate fi văzut în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1.  

„Unul dintre motivele pentru care am mers în a fost să o pot ajuta pe sora mea, care era bolnavă. A fost ceva spontan și la fel de spontan s-a stins. Nu trebuia să fie așa, nu ne-am așteptat la așa ceva și nu mi-a trecut prin cap că o să rămân fără ea. Cu toată familia am o relație specială, dar sora mea mai mare a fost ca și mama mea dintotdeaua. Pot spune că am două mame, dar acum una este Sus”, a povestit astăzi Dima Trofim, la 'Prietenii de la 11'.

Dima a mai spus că încearcă în această perioadă să petreacă alături de familia sa cât de mult timp poate, cu atât mai mult cu cât decesul surorii sale i-a agravat tatălui său o afecțiune mai veche. A avut un atac cerebral în urmă cu opt ani și vestea că sora mea s-a stins l-a afectat forte mult, iar acum trece printr-o perioadă dificilă', a mai spus Dima.

Sora lui Dima Trofim a murit

Sora mai mare a lui Dima Trofim, Rodica, a murit la 45 de ani, după ce s-a luptat ani întregi cu o formă de cancer şi a încercat mai multe tratamente.

Foto: PR

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter