Vedete care s-au ras pe cap. Au avut curajul să renunțe la părul lung

Publicat pe

Încă de când suntem mici, noi, femeile, ne dorim să avem părul cât mai lung, dacă se poate ca al lui Rapunzel. În toate poveștile cu zâne și prințese, personajele au părul lung. Ei bine, celebritățile au avut curajul să renunțe la părul lung. Iată câteva dintre vedete care s-au ras în cap fără niciun regret.

Fie că s-au sacrificat pentru un rol în filmele în care au jucat, fie că pur și simplu voiau o schimbare radicală de look, vedetele au avut curajul de a renunța la podoaba lor capilară.

Pe lista vedetelor care s-au ras în cap se află și Misha, fosta soție a lui Connect-R. Aceasta a renunțat la părul lung și s-a ras în cap, schimbarea a luat prin surprindere pe toată lumea. Britney Spears, Amber Rose, Angelina Jolie, Jessie J, Demi Moore, Natalie Portman, Charlize Theron sunt câteva dintre celebritățile care au făcut o schimbare radicală.

Delia a lăsat pe toată lumea fără cuvinte atunci când a postat o poză cu ea în care era rasă în cap. Părul vedetei era editat, iar de podoaba capilară a artistei nu s-a atins nimeni. Delia preferă să poarte peruci atunci când vrea să-și schimbe look-ul.

Citește și: Vedete care au suferit de anorexie… Sau când dorința de a fi sexy îți pune viața în pericol

Vedete care s-au ras pe cap. Au avut curajul să renunțe la părul lungVedete care s-au ras pe cap. Au avut curajul să renunțe la părul lung

FOTO: Facebook, Libertatea 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter