Chrissy Teigen, soția lui John Legend, a filmat topless

Publicat pe

După ce i-a dansat lui John Legend pe covorul roșu de la premiile Grammy, Chrissy Teigen suprinde din nou și se lasă filmată topless.

Chrissy și John au realizat un film sexy, special de Valentines Day, pentru Love Magazine. Modelul s-a lăsat filmată pe melodia lui Legend, „Ordinary People', îmbrăcată sumar, ba chiar topless în unele cadre. Chrissy a purtat mai multe articole de lenjerie intimă de la mai diferiți designeri, cum ar fi: Marc Jacobs, Moschino, Syrenn Latex Couture, Ruby Fashion Library sau Wolford.

Happy valentine’s day from me and @thelovemagazine! Follow and click their link to see full video!

O postare distribuită de chrissy teigen (@chrissyteigen) pe


Într-un body alb cu buline roz, în lenjerie intimă galbenă cu portjartiere, sau doar în bikini roși, o inimă roșie lipită pe sâni, diademă pe cap și o haină de blană roșie, vedeta a uimit în ipostazele hot în care s-a lăsat filmată. Pentru un aer și mai sexy, Chrissy și-a lăsat părul ondulat și lung să îi acopere sânii. În clip apare și Legend care cântă alături de soția sa.

Chrissy Teigen, soția lui John Legend, a filmat toplessChrissy Teigen, soția lui John Legend, a filmat topless

Alexandra Popescu

Foto: Youtube, Instagram, Hepta

Citește și:

John Legend şi Chrissy Teigen îşi doresc şi un băieţel

Chrissy Teigen – Orice femeie ar vrea să fie în locul ei… 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter