Cine este Alina Binder, viitoarea soție a Principelui Nicolae. A studiat Muzică și lucrează în Aviație

Publicat pe

Alina Binder (30 de ani) și Principele Nicolae (33 de ani) se căsătoresc duminică, 30 Septembrie, într-un cadru de poveste, la Sinaia. Cererea în căsătorie a avut loc în vara anului trecut, în timpul vacanței la Cornwall. Cine este viitoarea soție a Principelui Nicolae? Vă povestim totul despre ea, în rândurile de mai jos. 

Pregătirile pentru nunta anului sunt pe ultima sută de metri. Duminică, 30 Septembrie, Principele Nicolae și Alina Binder își unesc destinele, alegând Sinaia pentru cel mai fericit eveniment al vieților lor. 'Alina este o persoană foarte specială pentru mine şi îmi doresc ca împreună să păşim într-un nou şi asumat capitol al vieţii noastre… De asemenea, suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moştenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit împreună', a declarat Nicholas Medforth-Mills, despre Alina, în momentul în care a anunțat public cererea în căsătorie.

AICI poți să citești TOTUL despre NUNTA FOSTULUI PRINCIPE NICOLAE cu ALINA BINDER

'Am cerut acordul părinţilor domnişoarei Binder, aceştia dându-ne încuvinţarea şi bucurându-se alături de noi. De asemenea, am împărtăşit fericita veste bunicului meu, Majestatea Sa Regele Mihai şi familiei. Suntem încântaţi că am primit binecuvântările şi mesajele Lor de felicitare', a mai spus Nicholas Roumanie Medforth-Mills.

Alina Binder nu este străină de lumina reflectoarelor. În urmă cu câţiva ani, a fost iubita fiului fostului lider PNL, Vasile Blaga, de care s-a despărţit în 2016. Absolventă a unei universităţi din Germania şi a ASE, Alina Maria Binder lucrează ca PR la o companie din domeniul aviaticii. În copilărie, a urmat cursurile Școlii de Muzică şi Arte Plastice din Bucureşti și, ulterior, terminat Colegiul Naţional I.L. Caragiale.

Potrivit Principelui Nicolae, căsătoria cu Alina Binder a fost aprobată de regele Mihai. După anunţul căsătoriei, Casa Regală a transmis printr-un comunicat că Regele Mihai i-a urat fericire lui Nicolae, însă decizia de a-i retrage titlul şi a-l scoate din linia de succesiune rămâne neschimbată.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter