Cristiano Ronaldo, blestemul nemților! A reușit hattrick-ul și i-a zdrobit pe cei de la Bayern Munchen

Publicat pe

Cristiano Ronaldo a fost invincibil, marți seară, împotriva celor de la Bayern Munchen și a reușit hattrick-ul. În plus, atacantul Realulul a înscris în poarta nemților cinci goluri în doar o săptămână în duelul din manșa sferturilor de finală dintre Real Madrid și Bayern Munchen.

Un gol în minutul 76 și două în prelungiri, în minutele 105 și 109, au fost de ajuns ca Ronaldo să distrugă orice speranță de calificare în semifinalele Champions League a nemților de la Bayern. Totuși, victoria Realului a fost una foarte comentată din cauză că arbitrul Kassai l-a eliminat pe Vidal (Bayern Munchen) în cea de-a doua repriză pe nedrept, iar unul din golurile lui Ronaldo a fost înscris din offside. Ba mai mult, nemții au cerut offside și la al treilea gol de aseară al portughezului.

Cristiano a ajuns, aseară, la 100 de goluri înscrise în Liga Campionilor, iar presa internațională l-a intitulat fiind „Blestemat'. Acesta a înscris 9 goluri în poarta lui Bayern în întreaga sa carieră și 23 de goluri în 20 de întâlniri în poarta echipelor germane.

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Champions League după ce i-a învins pe cei de la Bayern cu 4-2 pe Santiago Bernabeu (scor 6-3 la general). Victoria rămâne una discutabilă și au apărut numeroase glume pe baza acestui fapt, nemții făcând un meci istoric în Spania.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Cristiano Ronaldo va avea gemeni, însă nu iubita sa este mama copiilor

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter