Cum arată invitaţia la nunta Principelui Nicolae cu Alina-Maria Binder

Invitaţia la nunta Principelui Nicolae. Mai sunt cinci zile până la căsătoria dintre fiul Principesei Elena a României şi Alina Binder. Toate detaliile au fost puse la punct, programul este deja stabilit, mirii au însă emoţii mari. Acum a fost publicată şi invitaţia la nuntă.

Mult așteptatul eveniment va avea loc la Cazinoul din Sinaia. Fostul principe Nicolae și Alina Binder vor pleca de la biserică în caleaşcă.

Nepotul Regelui Mihai are emoţii în apropierea căsătoriei religioase. În urmă cu puţin timp a scris un mesaj pe Facebook, unde a încărcat şi o imagine cu invitaţia.

Pe invitaţie este menţionat şi dress-code-ul evenimentului: rochie de zi şi pălărie pentru femei; uniformă, ţinută elegantă de zi sau costum de zi pentru bărbaţi.

Surse din apropierea fostului principe Nicolae au dezvăluit că invitația care a fost trimisă către Casa Regală s-a întors la nepotul Regelui Mihai fără a fi deschisă. „Casa Regală nu va veni, nu a confirmat. Nu a răspuns la invitaţie. A trimis-o înapoi, nedeschisă (invitaţia – n.r.). Mama i-a spus lui Nicoale, din câte ştiu, personal, că nu va veni. Doar sora lui a anunţat că vine'.

A mai rămas foarte puțin timp până când va avea loc nunta fostului principe Nicolae cu Alina Binder. Emoțiile sunt destul de mari pentru cei doi, iar evenimentul este așteptat cu mare nerăbdare. „Da, mai avem puţin şi abia aşteptăm. Aproape totul este pus la punct. Sunt foarte fericit să fiu aici, la Sinaia, şi să facem nunta aici', a declarat nepotul Regelui Mihai

Fostul Principe Nicolae – interviu impresionant despre Regele Mihai

Anul trecut în noiembrie, fostul Principe Nicolae ținea prima pagină a publicațiilor, iar Casa Regală a României era implicată într-un scandal fără precedent din cauza refuzului de a-l lăsa pe nepotul Regelui Mihai să-și vadă bunicul. Iată ce povestește Nicolae despre asta, dar și despre planurile sale de viitor!

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro