Legătura neașteptată dintre Mădălina Ghenea și Elon Musk: vedeta a luat cina cu mama celui mai bogat om din lume

Publicat pe

Că Mădălina Ghenea are acces la o lume privilegiată  nu este o noutate, dar fotografia postată recent de aceasta în social media i-a luat pe mulți prin surprindere. Se pare că frumoasa brunetă este bună prietenă cu nimeni alta decât Maye Musk, incredibila mamă a geniului Elon Musk. Iată cum au petrecut cele două zilele trecute!

Mădălina Ghenea are de mult timp acces la un grup exclusivist de personalități din lumea modei și cinema. Fotografia postată de aceasta zilele trecute în social media,  însă, a depășit orice așteptări, deoarece în imaginea respectivă Mădălina se afla lângă nimeni alta decât Maye Musk, mama lui Elon Musk, geniul din spatele Tesla și nu numai, care vrea să schimbe lumea.

Mădălina Ghenea e prietenă cu Maye Musk

fotografia urcată în social media de Maye Musk

Mădălina Ghenea a luat cina cu mama lui Elon Musk

Maye nu doar că a lăsat mesajul 'm-am bucurat să te văd' la poza frumoasei brunete, dar, la rândul său, a pus pe Instagram o fotografie de grup de la aceeași petrecere Moncler în care apărea alături de Mădălina. 'Ador Milano, mai ales când am o asemenea companie', a consemnat mama lui Elon Musk, un etalon de frumusețe și stil la cei 70 de ani ai săi.

Mădălina Ghenea e prietenă cu mama lui Elon Musk

Fotografia postată de Mădălina Ghenea, în care apare alături de Maye Musk

Cine este, mai exact, Maye Musk. Are o poveste de viață impresionantă

Mama lui Elon Musk, Maye Musk, este, la cei 70 de ani ai săi, un model de succes. Chipul său atipic, zâmbetul sofisticat, părul argintiu strălucitor și silueta grațioasă îi garantează numeroase contracte de modelling. Și faptul că e mama unuia din cei mai mari inventatori și vizionari ai vremii, ar spune gurile rele. 'O fi și ăsta un motiv, dar nu mă interesează de ce mi se oferă joburi, important e că mi se oferă', a declarat cu sinceritate Maye, care a defilat la New York Fashion Week, a apărut într-un videoclip al lui Beyonce și a fost imaginea unor branduri de cosmetice respectate, precum Revlon sau Covergirl.

Mădălina Ghenea e prietenă cu mama lui Elon Musk

Maye Musk

Sunt peste 50 de ani de când Maye Musk lucrează ca model (și-a început cariera la 15 ani) și 45 de când lucrează ca nutriționist. Pe tatăl lui Elon, inginerul Errol Musk, l-a cunoscut în liceu, în Africa de Sud, și s-a căsătorit cu acesta la 22 de ani, urmând ca nouă ani mai târziu să fie pronunțat divorțul. În urma mariajului au rezultat trei copii, primul născut fiind Elon.

Foto: Hepta, Instagram

Citește și:

Andreea Marin se operează în zona cervicală. Când va avea loc intervenţia

Cum arată invitaţia la nunta Principelui Nicolae cu Alina-Maria Binder

 

 

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter