Cum arată mama Laviniei Pîrva. Acum știm de unde a moștenit soția lui Ștefan Bănică Jr. frumusețea

Publicat pe

Ca două picături de apă! Lavinia Pîrva a moștenit frumusețea sa chiar de la ființa care i-a dat viață. Probabil mulți s-au întrebat cum arată mama Laviniei Pîrva, iar acum artista se mândrește cu femeia care a născut-o și crescut-o. Relația pe care cântăreața o are cu mama ei este una foarte închegată.

Lavinia Pîrva și-a luat mama și au ieșit împreună în parc, unde s-au relaxat și au petrecut timp prețios împreună. Artista și-a făcut un selfie alături de Stela Pîrva, mama ei, iar fotografia a fost încărcată pe rețelele de socializare. Admiratorii Laviniei i-au trimis zeci de mesaje și i-au dat sute de aprecieri. 'Lângă mama ești din nou copil', a scris soția lui Ștefan Bănică Jr. la poza cu cele două.

Cum arată mama Laviniei Pîrva

Lavinia Pîrva și mama ei

Lavinia Pîrva a vorbit despre relația cu Ștefan Bănică Jr.

„Cred că, dacă doi oameni trebuie să se întălnească, dacă este menit să fie împreună,  atunci așa se va întâmpla. (…) Dacă e vorba despre căsnicia mea, să știi că nu m-aș fi gândit niciodată. Eu, de fapt, am și o vorbă: dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă, povestește-i despre ce vei face tu în viitor. Niciodată nu am stat sa programez. Multă lume mă întreabă când voi face un copil. Eu nu știu, nu programez. Las să vină lucrurile firesc, sa vină de la Dumnezeu pentru că eu cred că, daca e dat sa vină ceva, va veni', spune Lavinia Pîrva la Antena Stars.

Citește și: Lavinia Pârva, enervată la culme de Victor Slav și Andreea Mantea. Vedeta a vrut să plece din emisiune

Citește și: Cu cine s-a iubit Lavinia Pârva înainte de a se căsători cu Ştefan Bănica Jr.! Ce bărbat bogat

FOTO: Facebook, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter