Lavinia Pîrva, amănunte despre căsătoria cu Ştefan Bănică: ”Nu m-aș fi gândit niciodată”

Publicat pe

Lavinia Pîrva şi căsătoria cu Ştefan Bănică. Anul trecut, în vara lui 2017, cântăreaţa şi artistul şi-au unit destinele. Ceremonia a fost discretă, secretă, doar familia şi prietenii au aflat. Acum, Lavinia a dezvăluit că nimic nu a fost planificat, la fel se va întâmpla şi în cazul copilului. 

Cântăreața Lavinia Pîrva este invitată în cadrul emisiunii 'Refresh by Oana Turcu', unde vorbește deschis despre căsnicia cu Ștefan Bănică, despre vacanțe și pasiunile pe care cei doi le au în comun. Artista are convingerea că destinul este cel care i-a adus pe ea și pe soțul ei împreună, mai ales că nu și-a imaginat niciodată că se va căsători cu Ștefan Bănică.

„Cred că, dacă doi oameni trebuie să se întălnească, dacă este menit să fie împreună,  atunci așa se va întâmpla. (…) Dacă e vorba despre căsnicia mea, să știi că nu m-aș fi gândit niciodată. Eu, de fapt, am și o vorbă: dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă, povestește-i despre ce vei face tu în viitor. Niciodată nu am stat sa programez. Multă lume mă întreabă când voi face un copil. Eu nu știu, nu programez. Las să vină lucrurile firesc, sa vină de la Dumnezeu pentru că eu cred că, daca e dat sa vină ceva, va veni”, spune Lavinia Pârva la Antena Stars.

Cu cine s-a iubit Lavinia Pîrva înainte de a se căsători cu Ştefan Bănica Jr.!

În anul 2015 a ieşit la iveală faptul că Lavinia Pîrva s-ar fi iubit cu un milionar, notează wowbiz.ro. Cântăreaţa a locuit mai mulţi ani în Timișoara, acesta fiind orașul ei natal. Ea s-a mutat apoi la București pentru a-și face o carieră în muzică. Sursa citată aminteşte că, în timpul petrecut acolo, ea era una dintre cele mai curtate fete. S-ar fi iubit atunci cu un afacerist, iar când s-a mutat la București a pus punct relației.

Foto: VIVA!

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter